IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Вие сигурни ли сте, че Трейс ще излезнат ?
    Ами щом някой по-информиран от нас от месеци е сигурен, защо и ние да не сме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Да ми кажеш как ще печелиш в Хърватия и Румъния ако нямаш дялове от фонда или не купуваш акции на тези маркети....?
      Иначе филмите с хепи енд са хубаво нещо но не сме в Холивуд....
      Казвам ти, ще влезна през фонда като реша да инвестирам там, след като се представя добре и тук . А филмите са за теб, тук се чете и пише !

Коментар

Да ми кажеш как ще печелиш в Хърватия и Румъния ако нямаш дялове от фонда или не купуваш акции на тези маркети....?
        Отговарям ти веднага .,. като не купуваш
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Значи имат да продават
          Вие сигурни ли сте, че Трейс ще излезнат ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Монти много се филмираш, така наречената вътрешна информация са ти я написали хората от фонда, и вече няколко пъти ти се обяснява и тук. Явно се различаваме по логическите заключения.
            За твоя информация нямам закупен и един дял от фонда нито съм имал. Портфейла ми няколко пъти съм го публикувал тук, не е проблем отново да го направя.
            Поздрави и на теб !
            Приятелски съвет: не търси винаги вина за твоите успехи или неуспехи тук в някой или нещо друго !

Коментар

Нали не ми казваш в един непредвидим пасивен софикс фонд имаш вътрешна информация....
              За онези врътки купува продава в някой акции....?
              Ами фонда е тръгнал по света ,що аз да стоя на БФБ ..... ще изчакам още месец и ще върна парите където той е тръгнал....
              Такова е логическото заключение....
              Поздрави!
              Монти много се филмираш, така наречената вътрешна информация са ти я написали хората от фонда, и вече няколко пъти ти се обяснява и тук. Явно се различаваме по логическите заключения.
              За твоя информация нямам закупен и един дял от фонда нито съм имал. Портфейла ми няколко пъти съм го публикувал тук, не е проблем отново да го направя.
              Поздрави и на теб !
              Приятелски съвет: не търси винаги вина за твоите успехи или неуспехи тук в някой или нещо друго !

Коментар

Ми Монти печели де, ние печелим заедно с фонда ! А ръкопляскането не е задължително, който е доволен ръкопляска, който не е да не го прави !
                Нали не ми казваш в един непредвидим пасивен софикс фонд имаш вътрешна информация....
                За онези врътки купува продава в някой акции....?
                Ами фонда е тръгнал по света ,що аз да стоя на БФБ ..... ще изчакам още месец и ще върна парите където той е тръгнал....
                Такова е логическото заключение....
                Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
                  излезе
                  Трейс груп холд 32 021 128 820.48 2.44% 0.47% - не са продавали
                  Значи имат да продават

Коментар

Чакаме отговор на въпроса , фонда ли продаваше Трейс груп или някой друг....
                    Що да злобеем ...
                    Ние сме на борсата да печелим а не да ръкопляскаме на друг....?
                    Ми Монти печели де, ние печелим заедно с фонда ! А ръкопляскането не е задължително, който е доволен ръкопляска, който не е да не го прави !

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                      СТРУКТУРА НА ПОРТФЕЙЛА КЪМ 06.03.2017
                      http://expat.bg/uploads/documents/So...6032017-BG.pdf
                      Може ли да му се доверим ?

Коментар

• излезе
                        Трейс груп холд 32 021 128 820.48 2.44% 0.47% - не са продавали

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

кой злобее?? просто чакаме ъпдейт на Структура на портфейла към 02.03.2017Ξ
                          Чакаме отговор на въпроса , фонда ли продаваше Трейс груп или някой друг....
                          Що да злобеем ...
                          Ние сме на борсата да печелим а не да ръкопляскаме на друг....?

Коментар

• СТРУКТУРА НА ПОРТФЕЙЛА КЪМ 06.03.2017
                            http://expat.bg/uploads/documents/So...6032017-BG.pdf

Коментар

А бе хора, чудя ви се какво е това злобеене и отричане на всичко ! Борсата ни се влачи по корем вече почти 10г и фонда и действията на Експат са едни от малкото хубави неща, които се случват тук. Поне правят опити да направят нещо, а ние типично по български дай да оплюем всичко !
                              Мисля че много точно си го казал!

Коментар

А бе хора, чудя ви се какво е това злобеене и отричане на всичко ! Борсата ни се влачи по корем вече почти 10г и фонда и действията на Експат са едни от малкото хубави неща, които се случват тук. Поне правят опити да направят нещо, а ние типично по български дай да оплюем всичко !
                                кой злобее?? просто чакаме ъпдейт на Структура на портфейла към 02.03.2017Ξ

Коментар

Working...
                                X