Първоначално изпратено от Bivol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Да ми кажеш как ще печелиш в Хърватия и Румъния ако нямаш дялове от фонда или не купуваш акции на тези маркети....?
Иначе филмите с хепи енд са хубаво нещо но не сме в Холивуд....
- 1 like
Коментар
-
Да ми кажеш как ще печелиш в Хърватия и Румъния ако нямаш дялове от фонда или не купуваш акции на тези маркети....?
Иначе филмите с хепи енд са хубаво нещо но не сме в Холивуд....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Значи имат да продават
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Монти много се филмираш, така наречената вътрешна информация са ти я написали хората от фонда, и вече няколко пъти ти се обяснява и тук. Явно се различаваме по логическите заключения.
За твоя информация нямам закупен и един дял от фонда нито съм имал. Портфейла ми няколко пъти съм го публикувал тук, не е проблем отново да го направя.
Поздрави и на теб !
Приятелски съвет: не търси винаги вина за твоите успехи или неуспехи тук в някой или нещо друго !
Иначе филмите с хепи енд са хубаво нещо но не сме в Холивуд....
Коментар
-
Нали не ми казваш в един непредвидим пасивен софикс фонд имаш вътрешна информация....
За онези врътки купува продава в някой акции....?
Ами фонда е тръгнал по света ,що аз да стоя на БФБ ..... ще изчакам още месец и ще върна парите където той е тръгнал....
Такова е логическото заключение....
Поздрави!
За твоя информация нямам закупен и един дял от фонда нито съм имал. Портфейла ми няколко пъти съм го публикувал тук, не е проблем отново да го направя.
Поздрави и на теб !
Приятелски съвет: не търси винаги вина за твоите успехи или неуспехи тук в някой или нещо друго !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ми Монти печели де, ние печелим заедно с фонда ! А ръкопляскането не е задължително, който е доволен ръкопляска, който не е да не го прави !
За онези врътки купува продава в някой акции....?
Ами фонда е тръгнал по света ,що аз да стоя на БФБ ..... ще изчакам още месец и ще върна парите където той е тръгнал....
Такова е логическото заключение....
Поздрави!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеизлезе
Трейс груп холд 32 021 128 820.48 2.44% 0.47% - не са продавали
- 1 like
Коментар
-
Чакаме отговор на въпроса , фонда ли продаваше Трейс груп или някой друг....
Що да злобеем ...
Ние сме на борсата да печелим а не да ръкопляскаме на друг....?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеСТРУКТУРА НА ПОРТФЕЙЛА КЪМ 06.03.2017
http://expat.bg/uploads/documents/So...6032017-BG.pdf
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
кой злобее?? просто чакаме ъпдейт на Структура на портфейла към 02.03.2017Ξ
Що да злобеем ...
Ние сме на борсата да печелим а не да ръкопляскаме на друг....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеА бе хора, чудя ви се какво е това злобеене и отричане на всичко ! Борсата ни се влачи по корем вече почти 10г и фонда и действията на Експат са едни от малкото хубави неща, които се случват тук. Поне правят опити да направят нещо, а ние типично по български дай да оплюем всичко !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеА бе хора, чудя ви се какво е това злобеене и отричане на всичко ! Борсата ни се влачи по корем вече почти 10г и фонда и действията на Експат са едни от малкото хубави неща, които се случват тук. Поне правят опити да направят нещо, а ние типично по български дай да оплюем всичко !
Коментар
Коментар