IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рестарт на българката икономика, липса на работни места и къде е спасението?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
    Има да чакаш,С влак не пътувам.На море не ходя така че на изток нямам път.Най много до Търново да се поразходя.
    Де да ходиш, то пари трябват ...

Коментар

И как разбра.Предпочитам да живея в такова гето отколкото в ЕС или САЩ.Дано и българия да стане такова гето
      Мче ти живееш в плевенско село сред мангусти, какво по-голямо падение хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнение
        Аз живея в центъра на града, защото университета ми е в центъра на града ,а това че ти си прост и си мислиш , че си много умен е отделен въпрос. Живея в град който е в топ 10 по население, да поясня да не кажеш, че съм някъде на майна та си. Защото много бързо си правиш заключения. - redcretin

Това, което виждате в България и смятате, че е лошо не е. Да не казвам, че всичко е перфектно при нас, но живота е много по-спокоен. Има къде да се оправят неща, но се иска време. Българина е човек който критикува и има собствено мнение за всичко, ето този господин без да знае нищо говори за мен, както и повечето хора са така. Дори вие да сте на мястото на политиците, мислите ли , че може да оправите всичко с проста ръка при положение за кратък период от време.
        Очевидно е къде живееш - с описанията на редовни побойща по улици и барове За мен си точно на майната си, ако ще и в някоя дупка лондонска със съквартиранти пакистанци да си. В читави квартали твоите гледки ги НЯМА, но ти не можеш да си ги позволиш.
        Не ме учи какво виждам, че ставаш смешен. Аз дори не си заключвам колата, но за сметка на това в България и заключена не оцелява.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
          А защо трябва да има ГЕТА?????????????????????????????????????????????
          Гета в най-"цивилизованите" държави, които уж са за пример на останалите като нас - това ли е образеца който трябва да гледаме и следваме?????????
          .....
          Има държава в която НЯМА ГЕТА!!!!!!!!!!!! Дал съм линк по-долу за нея.
          Ама никой не говори за нея.
          Не я рекламират....
          Все едно не съществува.
          Защо ли?????
          В България например няма гета. Щото е едно цяло гето - те така и в туй белоруското дето не могат половин година да си изчистят снега дори.

Коментар

Прочети какво представлява едно обикновено белоруско село и пак дай мнение.
            Той няма да прочете.Това неговото е условен рефлекс.Щом чуе Русия и почва да храчи.Щото знае ще има някоя пара от господаря

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
              Беларус - държава гето.
              Прочети какво представлява едно обикновено белоруско село и пак дай мнение.
              Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                От кога те чакаме да "вземеш правилното решение"....или влак на изток! Все тая
                Има да чакаш,С влак не пътувам.На море не ходя така че на изток нямам път.Най много до Търново да се поразходя.

Коментар

Продължавай да пишеш щото ще помогнеп на много хора да вземат своето правилно решение.Пиши това което виждаш и чувстваш.Тоя го остави той буди присмех само поредния агресивен хвалипръцко
                  От кога те чакаме да "вземеш правилното решение"....или влак на изток! Все тая

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                    Беларус - държава гето.
                    И как разбра.Предпочитам да живея в такова гето отколкото в ЕС или САЩ.Дано и българия да стане такова гето

Коментар

Аз живея в центъра на града, защото университета ми е в центъра на града ,а това че ти си прост и си мислиш , че си много умен е отделен въпрос. Живея в град който е в топ 10 по население, да поясня да не кажеш, че съм някъде на майна та си. Защото много бързо си правиш заключения. - redcretin

Това, което виждате в България и смятате, че е лошо не е. Да не казвам, че всичко е перфектно при нас, но живота е много по-спокоен. Има къде да се оправят неща, но се иска време. Българина е човек който критикува и има собствено мнение за всичко, ето този господин без да знае нищо говори за мен, както и повечето хора са така. Дори вие да сте на мястото на политиците, мислите ли , че може да оправите всичко с проста ръка при положение за кратък период от време.
                      Продължавай да пишеш щото ще помогнеп на много хора да вземат своето правилно решение.Пиши това което виждаш и чувстваш.Тоя го остави той буди присмех само поредния агресивен хвалипръцко

Коментар

Гета в най-"цивилизованите" държави, които уж са за пример на останалите като нас - това ли е образеца който трябва да гледаме и следваме?????????
                        .....
                        Не я рекламират....
                        Все едно не съществува.
                        Защо ли?????
                        Беларус - държава гето.
                        Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Аз живея в центъра на града, защото университета ми е в центъра на града ,а това че ти си прост и си мислиш , че си много умен е отделен въпрос. Живея в град който е в топ 10 по население, да поясня да не кажеш, че съм някъде на майна та си. Защото много бързо си правиш заключения. - redcretin

Last edited by Econlav; 08.01.2016, 18:05.

Коментар

Хубава тема....
                            Хубави въпроси....
                            ....
                            Представете си страна подобна на България в която:
                            Хората вярват в държавата си и утрешния си ден.
                            Няма организирана престъпност!!!
                            Почти липсва битова престъпност!!!
                            Няма просяци, крайно бедни или бездомни...
                            Същевременно има прилично заможна средна класа и дори доста богати хора.
                            Децата могат да се разхождат и играя където и когато и да е, а родителите им да са спокойни.
                            Нивота на корупция е безкрайно малко!!!
                            Няма безработица!!!
                            СЪЩЕСТВУВА ТАКАВА СТРАНА!!!
                            И ние можехме да бъдем като нея...
                            А сега се мъчим да си отговорим на горните въпроси...
                            Прочетете повечеза страната чийто стандарт на живот можеше да имаме и ние българите
                            Ако се намери такъв българин ще управлява доживот.Вън България от НАТО и ЕС.Вън

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Намери си квартира извън гетото, ти какво очакваш?
                              .....
                              Не я рекламират....
                              Все едно не съществува.
                              Защо ли?????
                              Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Директно ти опонирам на мнението. Престъпността в България е много ниска, освен тази за измамите и кражбите, но дори те са по-малко от тези в развитите страни. В България патрулка ще чуеш рядко, за вас специално мога да запиша на видео един ден на нецентрална улица във Великобритания, където на ден патрулка със сирени има през 15 минути. Три пъти пред дома ми излизам и има кървави следи, както съм и бил свидетел на вадене на ножове и боища посред бял ден. Единият път убиха двама студента, друг пък го оставиха в кома. Пред нас значи пред вратата ми. В момента продължава издирването на един студент от 1 година. Сумати изнасилвания и бои всяка вечер. Охрана има в МакДоналдс, защото редовно се бият след бар. Битовата престъпност е много ниска в страната, макар че бяхме свидетели последните седмици на няколко случки и сега правим статистическа извадка на грешен период. Аз като дете нямах проблем да играя където си искам и колкото си искам. Излизах в 9 сутринта и се прибирах в 2-3. Така са и повечето деца в момента. Тук в момента ме е страх да излизам вечерно време.
                                Живота в западна Европа не е това, което виждате. Рисковете са много по-високи, а бруталността на това което го правят е ужасна. Пак пред нас, пред новата ми квартира се сбиха поляци и черни, за пазар на наркотици, поляците извикаха подкрепление и един дойде с един бял бус и направо блъсна с буса единия черен на земята докато се чудеше кой да удари. Ако ще се чувствате добре в тази обстановка, явно само аз изпитвам неохота към риска. Другото, бедни колкото искаш, бездомните са на всеки метър и просят.
                                Намери си квартира извън гетото, ти какво очакваш?

Коментар

Working...
                                X