Лекичко вече вървим към цените на Трейдинга :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Имоти или Софарма Трейдинг?
Collapse
X
-
Също не очаквам намаление на дивидента, но....: Предвид навлицането в Сърбия и необходимостта от оборотни средства и инвестиции, бих подкрепил намаляване на дивидента, за да се използват тези средства за развитието на компанията.
Двата варианта - дивидент и капитализация на печалбата за мен са еднакво добри, защото средствата в компанията се използват ефективно.
За мен въпросът имотите или трейдинга не стои, защото няма място за сравнение в бизнесите. Дивидентът не е единствен ориентир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеОчаквам намаляване на дивидента на Трейдинга. В този смисъл СФИ ми се струва по-добра инвестиция в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи де да знам. До скоро имаше някаква тема Софарма или Софарма трейдинг.
Сега, това което глътна вода от чичовите вече е изключено
Имам чувството, че Чичо ги пуска тези темички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеВ коя от двете компании бихте инвестирали повече, след като става ясно, че дивидента на имотите е вече предвидим, заемите намаляват и сградите са пълни.
От друга страна трейдингът се развива, дивидентът е възможно обаче да остане на текущите нива от последните една, две години, а капиталовата печалба е на рекордни нива от създаването на компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Сбъдни си очакванията тогава
Сега, това което глътна вода от чичовите вече е изключено
Имам чувството, че Чичо ги пуска тези темички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеВ краткосрочен или дългосрочен план става дума?
Защото в краткосрочен съм за сфи, а дългосрочен за трейдинга
Коментар
-
Софарма Имоти или Софарма Трейдинг?
В коя от двете компании бихте инвестирали повече, след като става ясно, че дивидента на имотите е вече предвидим, заемите намаляват и сградите са пълни.
От друга страна трейдингът се развива, дивидентът е възможно обаче да остане на текущите нива от последните една, две години, а капиталовата печалба е на рекордни нива от създаването на компанията.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар