IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 2 (от 19.05.2010 до 24.01.2011)

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
    Last edited by mibova; 10.11.2011, 15:16.
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Май е време?

Last edited by tony1975; 24.01.2011, 18:18.

Коментар

• И двете стратегии са правилни, въпрос на тайминг
        Моето мнение е, че сега акциите са на ход!

Коментар

• Чета,сричам,но така и не ми се изясни коя е правилната стратегия-акцйи или сигурния депозит в банка и всеки ден да ти "капе","капе...".

Коментар

• Половината имат да наваксват отрицателни проценти

Как се представиха фондовете през 2010 г.?

Най-печеливш е Адванс IPO Фонд, а най-губещ БенчМарк Фонд-3 Сектор недвижими имоти

Коментар

• Блажите ли ( смятате ли???) бе , "серсеми" инвеститори....

Коментар

• Икономисти прогнозират „супер цикъл“ на глобален икономически растеж

За едва трети път от Индустриалната революция насам, светът може да навлезе в цикъл на дългосрочен икономически растеж, който ще „вдигне“ всички икономики едновременно, като доведе до ръст в цените на стоките, пише Блумбърг
                Лайънс и колегите му прогнозират супер-цикъл на исторически висок растеж, който ще продължи поне поколение и ще бъде воден от бум в търговията, инвестициите и урбанизацията, според доклад на банката публикуван през ноември. Той посочва, че подобен цикъл се е случвал само два пъти досега от края на 18 век насам – четирите десетилетия преди Първата световна война и трите последвали Втората световна

Коментар

• Какво ви разправях оня ден

Нетни вложения в големите договорни фондове през 4 от последните 6 седмици

http://www.investor.bg/news/article/111373/339.html

ДСК Растеж + 119 149 лв.
                  тия най-много са намазали

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                    хе-хе-хе

ти заради мен го сложи и не веднъж си декларирал през годините, че съм в списъка, а пък сега "не съм заслужил тази чест"

не се излагай
                    При миграцията на никовете ти ми писна да сменям скрипта и реших, че мога да преживея писанията ти. Тъй че отдавна си вън от списъка.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• На накой екземпляри простотията им е обратно пропорционална на обема на кашотината в черепната им кутия

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
                        Има закъсняли и изостанали, но това са мнения които струват пари
                        и аз имам няколко скрити фаворита

Коментар

мечия пазар свърши още преди 2 години когато пеньо-споменЪ при софикс 258 написа: "Че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма.", но те двамата още не са го разбрали защото чакат някъде да го прочетат...

а как цветанка да го прочете като онзи ден пак ме пита лични да й дам линкове за световните борси и икономически сайтове /защото са й преинсталирали компютъра и ги загубила
                          / и не знаела сега къде да гледа ................. явно, че от две години не знае къде да гледа горката

Знаеш ли че не е срамно да питаш и да търсиш сведения а е срамно да пишеш за нещо което е станало в близките години с обратен знак, ти търсише сведения за БФБ а аз съм ти давал съвети а за някой сайт съм питал всеки ден защото човек се развива....може би през 2009 г. за последен път началото съм имал нормален диалог...смешко столипиновски.
                          Та онзи ден съм се консултирал с пет човека за чуждите борси а ти не си и няма да бъдеш от тях заради неумението ти и липсата на нюх .........та пусни го този пост на лични ,позволявам ти го за да видя за какво толкова се смееш...А аз ще пусна един който търсиш съвети зимата на 2009 г....
                          Съгласен ли си

Коментар

• Ще го играем на пет трефи.
                            Мераклии за контра?
                            Last edited by Три без коз; 24.01.2011, 11:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Скрипта си е наред, просто ти не си в списъка. Много усилия се изискват за да заслужиш тая чест.
                              хе-хе-хе

ти заради мен го сложи и не веднъж си декларирал през годините, че съм в списъка, а пък сега "не съм заслужил тази чест"

не се излагай

Коментар

а ти вземи и си оправи скрипта, ...........
                                Скрипта си е наред, просто ти не си в списъка. Много усилия се изискват за да заслужиш тая чест.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X