Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Проституирането не е незаконно в България. Незаконно е сводничеството.
Иначе по евро темата - досега не съм срещал истински довод против, който да е издържан логически и да е подкрепен с реални данни.
Нямам какво да добавя!- освен че посъветвах и децата си на време(от края на деветдесетте) сами да открият, коя е правилната посока на развитие и място за живот на тях, а сега и на техните деца.
- 5 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
.... Нито съм за легализиране на дрогата, нито за проституцията, но при нас като са забранени да не би да ги няма ? ....
Иначе по евро темата - досега не съм срещал истински довод против, който да е издържан логически и да е подкрепен с реални данни.
- 14 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Напълно вярно, че не разсъждаваш като умно-красив, а по скоро като комунист/ има човек има проблем, няма човек няма проблем/ ! И моля ти се въобще недей да приравняваш гейове и подобни общности на дейности забранени със закона ! Каквито и минуси да има членството ни в ЕС е по добре да сме там и ако има неща, които не ни харесват да можем да ги променим отвътре ! Нито съм за легализиране на дрогата, нито за проституцията, но при нас като са забранени да не би да ги няма ? Не съм и гей да ти кажа, но хората са различни и трябва да ги приемаме такива каквито са ! Законите това не могат да го променят !
1. ЕС не е ЕЗ - само идиот би бил против ЕС, НАТо, Шенген - тези копейки терзания не към мен, ако може
2. 1984, ми не, не, не говоря за дребните аукциончета, а за големите, дето се пласират навън - познай защо
3. Йори, вярна ти е грешката, точно брашНяновата лига е завършил Кирчу - нерде харвард, нерде следдипломна квалификация или както там се водеше на български. И странно, не го виждам на бърз сърч в нотабъл алумнитата им в уики (вярно, недостверен източник е, съгласен съм)
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
през 2011, когато бях в Ню Йорк...
И всички са маскари.
Всяка прилика с литературни герои е случайна
- 11 Харесвания
Напиши коментар:
Напиши коментар: