Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Здравко дали искат или не искат не е от кой знае какво значение. Ситуацията е "няма не искам, няма недей". Най късно 29 влизаме в зоната. Въпросът е лихвите да са съотносими. Защото при това набълбукване с ипотечни кредити на "сичкуту народ" и вдигане на лихвите ще стане такъв екшън, че и имотите и борсата ни отиват за десетилетие по дяволите.... И без това по света се надува балонът на всички балони.....
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеМечо и Шиши никога не са искали и не искат да ни вкарват никъде ! Приказките им са едно, но реалните действия друго ! Колкото са "евроатлантици" толкова са и за еврото ! На тях са им сладки еврофондовете за крадене ! Зор трябва да даваме всички които сме проевропейски настроени, а не Тикви и Прасета !
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Проституирането не е незаконно в България. Незаконно е сводничеството.
Иначе по евро темата - досега не съм срещал истински довод против, който да е издържан логически и да е подкрепен с реални данни.
Нямам какво да добавя!- освен че посъветвах и децата си на време(от края на деветдесетте) сами да открият, коя е правилната посока на развитие и място за живот на тях, а сега и на техните деца.
- 5 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
.... Нито съм за легализиране на дрогата, нито за проституцията, но при нас като са забранени да не би да ги няма ? ....
Иначе по евро темата - досега не съм срещал истински довод против, който да е издържан логически и да е подкрепен с реални данни.
- 14 Харесвания
Напиши коментар:
Напиши коментар: