Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеМай дявола в тая пенсионна реформа няма да излезе толкова черен!
https://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQoxGgwЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеМай дявола в тая пенсионна реформа няма да излезе толкова черен!
Коментар
-
Както казх че днес ще е оптимистичен следобяд, а вие не вярвате, е може и по - оптимистичен утрешен ден!!!!!! както казваше някой от биковете - юруш на маслините!!!!!!!! Другите да гледат от страни!!!!!!!Last edited by brokerandtrader111; 31.03.2015, 13:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАко не ми беше ясно какви малоумници работят по държавните служби, щях да си мисля че умишлено затормозяват трафика в големите градове с цел повишаване разхода на гориво от което 80% отиват в държавата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИзгърбихме ги тия мечета от бой
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСега да се върнем на горивата. Знам колко бяха миналата година на бензиностанциите и колко са сега. Разликата не е само 2,9 процента. Разтърси се в сметките си да разбереш от къде идва. Вероятно и теб те хваща общото подобрение и имаш увеличение в дейността. Заради това има увеличение в количеството изразходвано гориво. Разтърси се и ще разбереш защо в твоята фирма спада е само 2,9 процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПарите, както всичко друго в тази държава, отиват в монополите и хазната.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Нали ти написах по-долу, че смяташ долара само на входа, но не и на изхода. Демк както ти отърва. Вкарваш долара при вноса на петрол, но не го вкарваш при износа. Давам пример с медта. Цената на ЛМЕ в левове е 11 025 лева за тон към 30.03.2015 година. Към 31.03.2014 е била 9410. Това е най-големият експортен продукт за България. Подобна е ситуацията с повечето стоки които изнасяме. Затова ти казвам, че манипулираш и отричаш цифрите. Имаме напредък с признаването, че през януари има огромно подобрение.
Сега да се върнем на горивата. Знам колко бяха миналата година на бензиностанциите и колко са сега. Разликата не е само 2,9 процента. Разтърси се в сметките си да разбереш от къде идва. Вероятно и теб те хваща общото подобрение и имаш увеличение в дейността. Заради това има увеличение в количеството изразходвано гориво. Разтърси се и ще разбереш защо в твоята фирма спада е само 2,9 процента.
Коментар
Коментар