кажи сега таше химическите оръжия последно ще ходят ли на 1,40 или на 1,50 или тука обръщат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво имаш впредвид под изненади? Аз изненади не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента някой разпродава целенасочено и определено количество акции...на около 500 К по позиция ...
където има желаещи да купуват с вътрешни сделки се договаря ,където няма договорки продава на маркет...
заприличва ми на фонд.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеташе изненадите почнаха по от рано. абе американци що не се скрийте . що не си пишете в американските форуми ами мърсите тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБий мечетата по дупетата, бий, бий, бий!
Утепахме ги от бой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа него не му трябва реформа ами подходящо болнично заведение.Нуждае се спешно.
където има желаещи да купуват с вътрешни сделки се договаря ,където няма договорки продава на маркет...
заприличва ми на фонд.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепа може да не живее в америка . значи пак лъже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене е лошо до провериш при доктор москов как върви реформата в психиатричната помощ.....
Препоръка е.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеразбрах вчера от телевизора че на ташето и монтито им плащали между 4 и 7 лева на коментар . значи аз казах 5 , горе долу добре съм се ориентирал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеташе ти на 520 къде се беше покрил бе мошак всезнаещ. пълни ли тогава памперсите
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащото ще продам и ще купя ниско....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащото ще продам и ще купя ниско....
Коментар
Коментар