Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениехората колко пари направиха последната година на бфб ти е бедна фантазията ............... ти толкова пари правиш на вън за 3 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова го повтаряш за хиляден път и явно, че не си учила история на България защото щеше да знаеш, че национализацията се извърши повече от 3 години след 8-ми и 9-ти септември
така ли одържавяването на над 1500 банки в Европа ,Америка и Азия как се нарича.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, ако не съм прав аз ще съм пропуснал печалби. Към момента само пропускам загуби - а за това нямам нищо против
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯко ....
човека си купува акции на 8 септември....
на 9 ще е интересно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетой софикс и 600 да стане ти пак ще си държиш на 400 ............... това е ясно на всички
човек който не е готов и 1 лев за сложи за да защити позицията си не може да очаква дори и стинка доверие от околните в прогнозата му
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТей като гледам теб те е напънал някакъв страхИ може би има защо
човека си купува акции на 8 септември....
на 9 ще е интересно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМечета или бичета ще видим.
Аз си държа на Софикс 400
човек който не е готов и 1 лев за сложи за да защити позицията си не може да очаква дори и стинка доверие от околните в прогнозата му
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениестрах ме е единствено, че никой не сипва акции по позициите които чакам и може да ми се наложи да катеря баира
лятото ще е доста жежко за мечетата на бфб
Аз си държа на Софикс 400
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТей като гледам теб те е напънал някакъв страхИ може би има защо
лятото ще е доста жежко за мечетата на бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова е другия ти проблем, че ти все си гледаш .................. за да заемеш позиция на БФб се искат топки, а знаем, че на теб не ти се намират тези атрибутиИ може би има защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми аз гледам и в паника на БФБ е същата работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНямам против, мога да взимам още там ако падне едни 20% да кажем, без да си застрашавам това което съм си дал като лимитме е яд на себе си, че не си взех, когато миналата година се сурнаха до 65 ..
Но да се върна в темата - същото (че не съм се възползвал от спад) не мога да кажа.за българските биотехнологииЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениевиж как започваш да го напипваш без да искаш
това е темата "оптимизъм на бфб" и е напълно нормално оптимистите да пишат тук
има тема "песимизъм на бфб" и "паника на бфб" в които можеш да си пишеш за твоите апокалиптични картини
ако имаше поне един нормален модератор, щеше отдавна да е сложил ред в темите и до подобни сблъсъци нямаше да се стига
но ниската култура на сривльовците и нежеланието на модераторите да си заработят заплатите води до настоящата ситуация
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, ето и в темите за чужди акции всеки казва различни мнения и за спадове и за ръстове, ама никой не се дразни, няма такива заяждания на дребно и губене на време в тъпи обяснения и разяснения.
това е темата "оптимизъм на бфб" и е напълно нормално оптимистите да пишат тук
има тема "песимизъм на бфб" и "паника на бфб" в които можеш да си пишеш за твоите апокалиптични картини
ако имаше поне един нормален модератор, щеше отдавна да е сложил ред в темите и до подобни сблъсъци нямаше да се стига
но ниската култура на сривльовците и нежеланието на модераторите да си заработят заплатите води до настоящата ситуация
Коментар
Коментар