IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Върви ли играта?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Има нещо вързано май
      Отдавна съм забелязал, че преди раст на борсата, компенсаторките се търгуват със засилена активност и оборот. Поне двата пъти по-назад беше така. Ако се потвърди и сега, ще си имам характерен индикатор може би.. Вероятно е начин на работа на някой посредник, да започва от там. Изненадващо е, че не сте го забелязали до сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Като гледам интересно е само при Компенсаторките последно време - някакво развижване има там.
        Има нещо вързано май

Коментар

• Като гледам интересно е само при Компенсаторките последно време - някакво развижване има там.
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Колеги, изхарчихте ли парите от Енергото, щото аз не успявам, сложил съм оферти, но никой не продава
            Като не става на търсенето ще стане на предлагането. Желание да има само.

Коментар

• Колеги, изхарчихте ли парите от Енергото, щото аз не успявам, сложил съм оферти, но никой не продава

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                Я по сериозно бе младеж
                Лукавия виж какво казва:

http://banks.dir.bg/2015/06/04/news19198097.html

Според Лукарски за първия период на 2015 г., свързан с управлението на сегашното правителство, 317 млн. лв. са инвестициите, а 204 млн. са парите, които са преведени по банков път на българите в чужбина – официално

Или ще слушаш партията или хващай гората
                Аз чета жълтите вестници и слушам "Равния" те са ми извора на сведения.
                Bulls on BSE

Коментар

Как да съм булиш като ПЧИ са по-малко от джобните които пращат емигрантите.
                  Я по сериозно бе младеж
                  Лукавия виж какво казва:

http://banks.dir.bg/2015/06/04/news19198097.html

Според Лукарски за първия период на 2015 г., свързан с управлението на сегашното правителство, 317 млн. лв. са инвестициите, а 204 млн. са парите, които са преведени по банков път на българите в чужбина – официално

Или ще слушаш партията или хващай гората

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Предполагам го бъзикаш ,че в моментта си булиш настроен....
                    Но акциите те са скочили ,никак ....за съжаление ...
                    В момента ракети няма има кандидат подводници.....
                    Как да съм булиш като ПЧИ са по-малко от джобните които пращат емигрантите.
                    Bulls on BSE

Коментар

Тези които всички продават, няма да се цепя от колектива я
                      Предполагам го бъзикаш ,че в моментта си булиш настроен....
                      Но акциите те са скочили ,никак ....за съжаление ...
                      В момента ракети няма има кандидат подводници.....

Коментар

• Тръся някоя ракета да се хвана с полета и по в началото - ама нещо нищо не потегля Но не може да няма, винаги има нещо
                        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          ще ми е интересно да цитираш , кой акци си продал и на какви цени.....
                          Тези които всички продават, няма да се цепя от колектива я
                          Bulls on BSE

Коментар

Къде е "Равния" дето разправяше, че сега чакаме фалит на Гърция.
                            Аз си продадох всичките акции в очакване на това катастрофично събитие, с надеждата да купя по-евтино на Софикс 400.
                            ще ми е интересно да цитираш , кой акци си продал и на какви цени.....

Коментар

• Къде е "Равния" дето разправяше, че сега чакаме фалит на Гърция.
                              Аз си продадох всичките акции в очакване на това катастрофично събитие, с надеждата да купя по-евтино на Софикс 400.
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Добро утро!
                                Добро. Днес по рано. Причина?

Коментар

Working...
                                X