If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отдавна съм забелязал, че преди раст на борсата, компенсаторките се търгуват със засилена активност и оборот. Поне двата пъти по-назад беше така. Ако се потвърди и сега, ще си имам характерен индикатор може би.. Вероятно е начин на работа на някой посредник, да започва от там. Изненадващо е, че не сте го забелязали до сега.
Според Лукарски за първия период на 2015 г., свързан с управлението на сегашното правителство, 317 млн. лв. са инвестициите, а 204 млн. са парите, които са преведени по банков път на българите в чужбина – официално
Или ще слушаш партията или хващай гората
Аз чета жълтите вестници и слушам "Равния" те са ми извора на сведения.
Според Лукарски за първия период на 2015 г., свързан с управлението на сегашното правителство, 317 млн. лв. са инвестициите, а 204 млн. са парите, които са преведени по банков път на българите в чужбина – официално
Предполагам го бъзикаш ,че в моментта си булиш настроен....
Но акциите те са скочили ,никак ....за съжаление ...
В момента ракети няма има кандидат подводници.....
Как да съм булиш като ПЧИ са по-малко от джобните които пращат емигрантите.
Тези които всички продават, няма да се цепя от колектива я
Предполагам го бъзикаш ,че в моментта си булиш настроен....
Но акциите те са скочили ,никак ....за съжаление ...
В момента ракети няма има кандидат подводници.....
Къде е "Равния" дето разправяше, че сега чакаме фалит на Гърция.
Аз си продадох всичките акции в очакване на това катастрофично събитие, с надеждата да купя по-евтино на Софикс 400.
ще ми е интересно да цитираш , кой акци си продал и на какви цени.....
Къде е "Равния" дето разправяше, че сега чакаме фалит на Гърция.
Аз си продадох всичките акции в очакване на това катастрофично събитие, с надеждата да купя по-евтино на Софикс 400.
Коментар