If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е , но последния фактор, който може да се очаква да вдигне борсата е средният вложител
Според мен няма интерес в момента от чужди инвеститори на БФБ, а причините затова са ясни...
Е ако има вдъхновение сред мажовците няма проблем да се качи даже и без видима
причина.
Reuters: Кредиторите направиха великодушно предложение на Гърция
Очаква се споразумение да има в събота, когато в Брюксел се провежда извънредна среща на Еврогрупата
Гърция не ни натисна, а ни смачка. Много пъти се каза, че ситуацията е калкулирана, но тази теза се опровергава всеки ден. Щом дори движенията отвъд Океана ги тълкуват с Гърция до ден днешен, значи ще се калкулира всеки Божи ден, докато кризата не намери своя изход - положителен или отрицателен.
Иначе къде е този потенциал, след като средният спестител продължава да бута на депозит при 1,5% лихва? Къде и какви са резултатите на фондовете? Отчетите впечатляват ли пазара? Макроданните за страната дали ли са досега дори и слаб тласък на борсата?
Мечо ми е настроението, но държа дребни позиции в акции.
Така е , но последния фактор, който може да се очаква да вдигне борсата е средният вложител
Според мен няма интерес в момента от чужди инвеститори на БФБ, а причините затова са ясни...
Ако знаех, щях да си заложа апартамента Всичко е спекулация за една или друга посока. Според мен Гърция много ни натисна, има потенциал занагоре
Гърция не ни натисна, а ни смачка. Много пъти се каза, че ситуацията е калкулирана, но тази теза се опровергава всеки ден. Щом дори движенията отвъд Океана ги тълкуват с Гърция до ден днешен, значи ще се калкулира всеки Божи ден, докато кризата не намери своя изход - положителен или отрицателен.
Иначе къде е този потенциал, след като средният спестител продължава да бута на депозит при 1,5% лихва? Къде и какви са резултатите на фондовете? Отчетите впечатляват ли пазара? Макроданните за страната дали ли са досега дори и слаб тласък на борсата?
Мечо ми е настроението, но държа дребни позиции в акции.
Така е , шегувам се
Само да не ни спрат тока в понеделник, да не можем да видим гап-а, че и бизнесът вече стачкува в тази разграбена държава бизнесмени, които не стачкуваха когато получиха начален капитал по знайни и незнайни начини в началото на демокрацията
Ето винаги ще има недоволни и стачкуващи. По тази логика никога не трябва да се влиза в акции.
Коментар