IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neww Разгледай мнение
    Искаш да покажеш, че имаш логична мисъл ли?
    Важното е ти какво показваш !

Коментар

• Прецаканото, биете ли ги? Оставил съм нещата на теб да ги ръководиш, защото аз съм малко в почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Въпрос с отговор за милион лева
        Ти знаеш, но не казваш може би?

Коментар

Споделете откъде очаквате да влязат пари за да се вдигне борсата на мен ми прилича вече на зеленчукова борса
          Въпрос с отговор за милион лева
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Спекулантите разчитат на поредното спасяване в последния момент....
            за мен нещата са крайно нестабилни и даже да бъде спасена , следващия кризисен момента ще бъде след 6 месеца..... тогава обаче ще имаме подемос и Каталония и възможен референдум в Англия....
            За мен има една възможност за качване и това е в края на второто тримесечие , но на отбрани акции....
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Тук сме, ама пари няма, а акции на тези нива не ни се дават
              Гледам Европата с по над 3% рипа, ние пак дремем . Сигурно поназнайват нещичко повече от нас
              Спекулантите разчитат на поредното спасяване в последния момент....
              за мен нещата са крайно нестабилни и даже да бъде спасена , следващия кризисен момента ще бъде след 6 месеца..... тогава обаче ще имаме подемос и Каталония и възможен референдум в Англия....
              За мен има една възможност за качване и това е в края на второто тримесечие , но на отбрани акции....

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                В зеленчуковея бизнес ли си !?
                Искаш да покажеш, че имаш логична мисъл ли?

Коментар

Споделете откъде очаквате да влязат пари за да се вдигне борсата на мен ми прилича вече на зеленчукова борса
                  В зеленчуковея бизнес ли си !?

Коментар

Бикове и мечки ..... Е какви бикове и мечки сте вие?Навремето какви бикове и мечки имаше ехеееее .....

Коментар

Бикове и мечки ..... Е какви бикове и мечки сте вие?Навремето какви бикове и мечки имаше ехеееее .....
                      Че не ставме - не ставаме, но без нас още по-лошо
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Гледам Европата с по над 3% рипа, ние пак дремем . Сигурно поназнайват нещичко повече от нас
                        Life won't wait for you.

Коментар

Айде по-смело ... купувачи ... продавачи .... къде сте?

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Хайде тази седмица да палим двигетелите вече. Ципрас да кляка днес и казвам да вземем да направим едно рали и ние.
                            а парички !? Ще ги извадят ли играчите !? Вече дори не мисля, че фалита на ципрас ще е толкова страшен за бфб. Дори след 2-3 месеца ралито може да се появи след фалита им. Ако не фалират все ще стоят като плашило сред бостана и все ще се "плашим" с ципрас и гръцки фалити
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Айде по-смело ... купувачи ... продавачи .... къде сте?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Dax-а много скокна изведнъж, да не би да са разбрали вече и да не ни казват

Коментар

Working...
                                X