Първоначално изпратено от neww
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВъпрос с отговор за милион лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеСподелете откъде очаквате да влязат пари за да се вдигне борсата на мен ми прилича вече на зеленчукова борсаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпекулантите разчитат на поредното спасяване в последния момент....
за мен нещата са крайно нестабилни и даже да бъде спасена , следващия кризисен момента ще бъде след 6 месеца.....тогава обаче ще имаме подемос и Каталония и възможен референдум в Англия....
За мен има една възможност за качване и това е в края на второто тримесечие , но на отбрани акции....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТук сме, ама пари няма, а акции на тези нива не ни се дават
Гледам Европата с по над 3% рипа, ние пак дремем. Сигурно поназнайват нещичко повече от нас
за мен нещата са крайно нестабилни и даже да бъде спасена , следващия кризисен момента ще бъде след 6 месеца.....тогава обаче ще имаме подемос и Каталония и възможен референдум в Англия....
За мен има една възможност за качване и това е в края на второто тримесечие , но на отбрани акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеВ зеленчуковея бизнес ли си !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеСподелете откъде очаквате да влязат пари за да се вдигне борсата на мен ми прилича вече на зеленчукова борса
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБикове и мечки ..... Е какви бикове и мечки сте вие?Навремето какви бикове и мечки имаше ехеееее .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБикове и мечки ..... Е какви бикове и мечки сте вие?Навремето какви бикове и мечки имаше ехеееее .....
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТук сме, ама пари няма, а акции на тези нива не ни се дават
Гледам Европата с по над 3% рипа, ние пак дремем. Сигурно поназнайват нещичко повече от нас
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде по-смело ... купувачи ... продавачи .... къде сте?
Тук сме, ама пари няма, а акции на тези нива не ни се дават
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеХайде тази седмица да палим двигетелите вече. Ципрас да кляка днес и казвам да вземем да направим едно рали и ние.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар