Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
То няма и какво да се продаде на тоя пазар вече. Има два вариант в момента - или си в кеш, или си пътуваш надолу с асансьора без стоп с надеждата като спре, някой да те викне нагоре.
Оптимистите си държат зачервените сметки и се тюхкат, че нямат кеш да изкупуват. Песимистите имат някой лев, но пък не виждат кой ще им осигури доходност. Пълен ступор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА който разбира играта ( като нас) сега си пие бира с картофки и хич не му дреме
Но знам, че на борсата може да спечелиш, но може и да изгубиш.Трябва да си готов и на двете. Сега някой се надяваха, че ще има кохорта от паникьори да свалят цените с десетки % едва ли не
Е да ама не. Спад може и да им следващите дни но той ще е малък.Пазарът ни е свръхпродаден.По точно казано качествените акции са свръхпродадени. Надолу само при фундаментална причина в нашата си държава или фундаментална причина вътре в самата компания.Който очаква сривове, катастрофи ще е неприятно изненадан. Може да отиграе движенията на гръцката борса.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА който разбира играта ( като нас) сега си пие бира с картофки и хич не му дреме
Коментар
-
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВажното е компаниите в които аз имам акции да вървят добре.Къси-дълги, инвеститори - спекуланти са само приказки на хора, които или не искат да инвестират или не могат.Вместо да се панират и да плачат, хората трябва да анализират.Това с Гърция се очакваше.Който не го е отчел ..... не го е отчел.И сега никой не му е виновен.Та те така те) сега си пие бира с картофки и хич не му дреме
Коментар
-
Важното е компаниите в които аз имам акции да вървят добре.Къси-дълги, инвеститори - спекуланти са само приказки на хора, които или не искат да инвестират или не могат.Вместо да се панират и да плачат, хората трябва да анализират.Това с Гърция се очакваше.Който не го е отчел ..... не го е отчел.И сега никой не му е виновен.Та те така теLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕто сега е добър момент да се види колко пари струват мечките на БФБСпоред мен нищо не струват
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕто сега е добър момент да се види колко пари струват мечките на БФБ
Според мен нищо не струватBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе мешай нещата.
Дедо ти не инвестира в шитове на олигарси...каквато е по голямата част на бфб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеПо тази логика Уорън Бъфет е сред най-неуспешните инвеститори на Земята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеПо тази логика Уорън Бъфет е сред най-неуспешните инвеститори на Земята
Дедо ти не инвестира в шитове на олигарси...каквато е по голямата част на бфб.
Коментар
Коментар