IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    Чак БФБ се изненадаха - първо увеличиха границите на волатилност с 30 % , а след малко ги върнаха на стандартните
    Щото няма волатилност!
    При такива новини паникьорите разпродавачи винаги са били някакви чужди фондове - вече такива на БФБ няма, а ние всички сме се наредили да купуваме...уви - няма от кого!!!

Коментар

• А, бе кешовците - пълните ли, пълните ли ?
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Чак БФБ се изненадаха - първо увеличиха границите на волатилност с 30 % , а след малко ги върнаха на стандартните

Коментар

• Почвам да мисля, че банкова паника в Гърция ще се отрази добре у нас. Не ангажирам никого, но аз съм заложил на това.
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Софикс чак с ръст , няма такава ирония...
            Както казват сърбите - боли ме ку.ецо че маджарци немат излаз на мОре !

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              Правилната дума е : пародия ....
              Правилно! Явно наистина сме останали 50-100 човека и не се трогваме много-много
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Правилната дума е : пародия ....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                  Ебати, толкова сме отрепани, че даже не можем да паднем като хората, чак растем

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ебати, толкова сме отрепани, че даже не можем да паднем като хората, чак растем

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                      В червеното се крие разковничето - май не си го разбрал още
                      Всъщност до момента, това че сме вързани за Еврото ни помага, понеже и нашата валута се обезцени в последната година, от което добихме конкурентно предимство! (отделен е въпроса, че се оскъпява вноса на енергоносителите в долари, но всяка монета има две страни)!

Така че гръцката криза косвено е печеливша за нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        За бога братя, НЕ ПРОДАВАЙТЕ!

Това че Гърция фалира -> изхвърлят я от еврозоната и после от Евросъюза и евентуално се превръща в "Задунайска губерния" не е причина да се притеснявате ...
                        Може би само акциите на туристическите компании, защото почивките в Гърция сметнати в драхми ще са по-евтини от българските сметнати (косвено) в евро!
                        В червеното се крие разковничето - май не си го разбрал още

Коментар

• За бога братя, НЕ ПРОДАВАЙТЕ!

Това че Гърция фалира -> изхвърлят я от еврозоната и после от Евросъюза и евентуално се превръща в "Задунайска губерния" не е причина да се притеснявате ...
                          Може би само акциите на туристическите компании, защото почивките в Гърция сметнати в драхми ще са по-евтини от българските сметнати (косвено) в евро!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Аз гледам Азия ,всичко пада над 2%.
                            Виж какъв ръст има по света на годишна база. Китай е нагоре около 100%, Япония +30%, Германия нагоре около +17%, Америка нагоре около +7%, а ние сме на минус -8% та при нас Гръцкият проблем е до голяма степен е оценен. Може и да има спадове но мисля че сме оформили дъно през последните няколко месеца.

Все пак аз мися че на референдума ще надделее разума и ще бият шута на Ципрас.

Не е препоръка а лично мнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Странно гуру бат Крет Енчо каза че ще катерим и да се качваме на влака че да не видим последния вагон .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Като гледам гърците как се редят на банкоматите за 60 евро на ден ми се струва че ще сме с гап надолу а не нагоре както предвиждаше бат Крет Енчо .

Коментар

Working...
                                X