If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То няма и какво да се продаде на тоя пазар вече. Има два вариант в момента - или си в кеш, или си пътуваш надолу с асансьора без стоп с надеждата като спре, някой да те викне нагоре.
Оптимистите си държат зачервените сметки и се тюхкат, че нямат кеш да изкупуват. Песимистите имат някой лев, но пък не виждат кой ще им осигури доходност. Пълен ступор.
Много добро описание на ситуацията. Нямам препоръка
То няма и какво да се продаде на тоя пазар вече. Има два вариант в момента - или си в кеш, или си пътуваш надолу с асансьора без стоп с надеждата като спре, някой да те викне нагоре.
Оптимистите си държат зачервените сметки и се тюхкат, че нямат кеш да изкупуват. Песимистите имат някой лев, но пък не виждат кой ще им осигури доходност. Пълен ступор.
А който разбира играта ( като нас ) сега си пие бира с картофки и хич не му дреме
Изобщо не претендирам, че разбирам Но знам, че на борсата може да спечелиш, но може и да изгубиш.Трябва да си готов и на двете. Сега някой се надяваха, че ще има кохорта от паникьори да свалят цените с десетки % едва ли не Е да ама не. Спад може и да им следващите дни но той ще е малък.Пазарът ни е свръхпродаден.По точно казано качествените акции са свръхпродадени. Надолу само при фундаментална причина в нашата си държава или фундаментална причина вътре в самата компания.Който очаква сривове, катастрофи ще е неприятно изненадан. Може да отиграе движенията на гръцката борса.
BullsonBSE задавал ли си си въпроса колко трилиона пари се напечатаха през последните години, дали няма да дойде край на фикцията, дали толкова акции и с такава скорост се емитират..Каква доходност има от акциите и каква от парите..
Важното е компаниите в които аз имам акции да вървят добре.Къси-дълги, инвеститори - спекуланти са само приказки на хора, които или не искат да инвестират или не могат.Вместо да се панират и да плачат, хората трябва да анализират.Това с Гърция се очакваше.Който не го е отчел ..... не го е отчел.И сега никой не му е виновен.Та те така те
А който разбира играта ( като нас ) сега си пие бира с картофки и хич не му дреме
Важното е компаниите в които аз имам акции да вървят добре.Къси-дълги, инвеститори - спекуланти са само приказки на хора, които или не искат да инвестират или не могат.Вместо да се панират и да плачат, хората трябва да анализират.Това с Гърция се очакваше.Който не го е отчел ..... не го е отчел.И сега никой не му е виновен.Та те така те
Не мешай нещата.
Дедо ти не инвестира в шитове на олигарси...каквато е по голямата част на бфб.
те пък американските олигарси тип голдман са цвете за мирисане..айде моляти се Пип, тука нашите ряпа да ядат спрямо лайната, които отвъд океана творят..
Коментар