Защо имам усещането,че пак ще се връткаме?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение"Разчистили" "надделяли" над корупцията, да ве, как не(бързах да пиша, нещо се разписах и ще е добре да направя малко творческа пауза )
Но все пак се движат по-бързо от нас в това отношение. Има някои опандизени играчи. Тук се пускат само партенки за електоратаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеСериозно, какво му е непредвидимото точно на Неохим? Ясно изразена сезонност, ясна структура на разходите, лесна работа за всеки взел микроикономиката в първи курс.Достатъчно ми е предвидимо за да го нямам шитчето в порфейла, но не съм казало "непредвидимо" - казах "непостоянство в отчетите" - как и колко мисля че при тях никой не е в състояние да го предвиди освен вътрешнярите
))) Непостоянството донякъде се обяснява и с постоянните ремонти и реконструкции, които са доста капиталоемки, а и самото производство не е защитено на 100% от някоя авария или непланирана ситуация, разбира се не е само това
И понеже стана дума за сравнение с гагарин - там не само че започва да става по-изяснено, но според мен ще е следващата бфб-ракета, която ще бие по ръст в цената на папирките разните там кандидат-космонавти като свилоза, биовет, неохим т.н. ползвам случая да похваля Монти за своевременния му избор тамНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе те разчистиха корупцията и вървят напред, бе човек, многобройното по-обедеинено общество успява да надделее над корумпураните играчори
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНаписах малко под румънският ръст. Обективно е поради големината на икономиката им да имат малко по-голям ръст. Но нормалната разлика не е между 4,8 и 2,2 процента. Според мен ще се свие до около 0,50 процента, като това няма да е в следствие на забавяне на Румъния. Отделно поради конвергенцията е невъзможно сумарната разлика да е прекалено голяма, така че с годините ефекта на голямото население ще отслабва. Ние имахме КТБ и банкова паника. Това оказва влияние за продължителен период от време. Чак сега започва да отшумява и вътрешните фактори за растеж ще могат да се включат.
Долу горе се заяждате по същият начин, както миналата година когато прогнозирах бавно ускоряване на ръста на икономиката и достигане на растеж не по-малък от 2,5 процента. Тогава ми избухнахте с железният аргумент, че всички уважавани икономисти давали прогноза между 0,8 и 1,1 процента. Кой съм бил аз да мисля различно? Това определено не беше аргумент.
Явно наистина е време да спра да пиша. Лека и доходна.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеДалавера има само в комповете ,фирмите на ДПС обичат компенсаторки...
Всичко друго ще пада..
Коментар
-
През второто тримесечие на 2015 г. брутният вътрешен продукт (БВП) нараства с 2.2% спрямо съответното тримесечие на предходната година и с 0.4% спрямо първото тримесечие на 2015 г. според сезонно изгладените данни.
http://www.nsi.bg/sites/default/file...q2_5OG2QEF.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеСериозно, какво му е непредвидимото точно на Неохим? Ясно изразена сезонност, ясна структура на разходите, лесна работа за всеки взел микроикономиката в първи курс.
Коментар
-
Написах малко под румънският ръст. Обективно е поради големината на икономиката им да имат малко по-голям ръст. Но нормалната разлика не е между 4,8 и 2,2 процента. Според мен ще се свие до около 0,50 процента, като това няма да е в следствие на забавяне на Румъния. Отделно поради конвергенцията е невъзможно сумарната разлика да е прекалено голяма, така че с годините ефекта на голямото население ще отслабва. Ние имахме КТБ и банкова паника. Това оказва влияние за продължителен период от време. Чак сега започва да отшумява и вътрешните фактори за растеж ще могат да се включат.
Долу горе се заяждате по същият начин, както миналата година когато прогнозирах бавно ускоряване на ръста на икономиката и достигане на растеж не по-малък от 2,5 процента. Тогава ми избухнахте с железният аргумент, че всички уважавани икономисти давали прогноза между 0,8 и 1,1 процента. Кой съм бил аз да мисля различно? Това определено не беше аргумент.
Явно наистина е време да спра да пиша. Лека и доходна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ това точно за неохим !?!?
"Паживьом увидем". (Цитат на Пепи)
Мине не мине време и не спира да ме изненадва ентусиазма по някои позиции.Това и е едно от хубавите неща на борсата
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеХайде да не бъркаме непостоянство с непредвидимост
Иначе аргументите ми за Неохим са горе-долу същите като на 4Д за Свилоза, разни бакалски сметки за бъдещото П/Е.
"Паживьом увидем". (Цитат на Пепи)
Мине не мине време и не спира да ме изненадва ентусиазма по някои позиции.Това и е едно от хубавите неща на борсата
)
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениедай за Гагарин но не ми пей какъв мажо е Прасето.....,че и останалите 90 % не са цвете на БФБ....заедно с държавната БФБ....
Коментар
Коментар