If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
През деветмесечието заради превишението на стойностния обем на вноса над износа се формира дефицит по търговското салдо със страните членки от 2,51 млрд. лв. В края на септември импортът от ЕС възлиза на 24,26 млрд. лв., а експортът се равнява на 21,75 млрд. л
те са по/красноречиви
То и при теб четенето избирателно - дефицита намалява с 0,5 млрд. спрямо предходната година
Пък ако искаш да задълбаем - платежния баланс за януари – септември 2015 г. е на плюс 3.58 млрд. евро (8.3% от БВП) при увеличение от 946.2 млн. евро (2.2% от БВП) за същия период на 2014 г
През деветмесечието заради превишението на стойностния обем на вноса над износа се формира дефицит по търговското салдо със страните членки от 2,51 млрд. лв. В края на септември импортът от ЕС възлиза на 24,26 млрд. лв., а експортът се равнява на 21,75 млрд. л
те са по/красноречиви
Тоя чете само каквото му изнася
После ще се чуди откъде му е дошло като го изплющат зад врътлето
През първите девет месеца на годината износът на български стоки за страните от Европейския съюз нараства с 9.2% спрямо същия период на 2014 г. Експортът за този период достига 21.7 млрд. лева, показват данните на Националния статистически институт.
Основни търговски партньори на България остават Германия, Италия, Румъния, Гърция, Франция и Белгия, които формират 69.4% от износа за държавите - членки на ЕС.
Само през септември износът за ЕС се увеличава с 4.5% спрямо същия месец на предходната година и е за 2.485 млрд. лева.
"Като гледахме апаратурата там и виждам, че страшно ми прилича това на чушка. Обаче си викам "Сега, ако кажа, че ми прилича на чушка, кой знае каква след това интерпретация ще получа. И го питам доктора, викам "Кой е този орган, който така прилича на чушка". И той ми вика: "Ами това е чушка".
Чудя се аз, кой е този орган, произнасящ поредната простотия за радост на туземците, който толкова прилича на ББ?...
Монти, виждаш ли , че можеш да пишеш и без да се заяждаш и да влизаш в безсмислени полемики. Така е вървял животът и така ще продължава. Богати и бедни, ситият не вярва на гладният, а пък на чужд гръб и сто тояги са малко. Социализмът и комунизмът, вече ги отрекоха. Животът е много кратък. Трябва да се изживее в прилично здраве и човек да бъде щастлив. Всичко останало е второстепенно.
За" МатрЯл" дето си пожелава размирици и анархия, за да си купел (tony1975) някоя акция евтино, а не осъзнава ли какви са последиците.
Сега стана ли ти ясно какво съм казал или да го напиша по друг начин, а ти до къде стигна "Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня......."
Докато има крадливи бюрократи, нищо няма да се оправи.
Рибата се вмирисва от към червата.
За" МатрЯл" дето си пожелава размирици и анархия, за да си купел (tony1975) някоя акция евтино, а не осъзнава ли какви са последиците.
Сега стана ли ти ясно какво съм казал или да го напиша по друг начин, а ти до къде стигна "Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня......."
Пак да го напиша....
Матряла е такъв защото вижда ,че изборите се купуват и всичко се продава и той поне малко да вземе......
няма осъдени политици ,съдии ,прокурори а само кокошкари....
В момента на улиците в София думите са само едни Мафията си има държава......
А да се промени трябва твърда ръка и изрезване на язвите от дъното.....
А в момента управляват тъпи , корумпирани и мафиоти и мутри / политици./ .....такива винаги ги е имало но днес са повече от необходимото.....
Анархия ще има и то скоро ,не може така да продължава.....
по нетърпеливите избягаха в чужбина ,когато им писне на тези в страната .....ще стане чудо..
Лошото е че протестърите направиха най голямото зло ....думата протест стана синоним на нещо жалко ,смешно и за собствено благо.....
А тони е готин ,той просто вижда че при това управление рали няма да види и поне да купи нещо по ефтино за по добри времена.....докато има пари....
Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня.......
Стига съм писал ,че ще вземеш и ти да пускаш никове за воюване като онзи тАпанар с 23 ника.........
Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня.......
Стига съм писал ,че ще вземеш и ти да пускаш никове за воюване като онзи тАпанар с 23 ника.........
Не си спомням Иван Костов да се е нуждаел от щатен развеселител.
А това, че не превъзмогваш невъзможността си за осмисляне на непосилни казуси, може да ти докара единствено високо кръвно и лошо мнение за особата ти.
Стана за смях в три други теми сега олекваш и в тази....
сигурно ти трябва и адвокат и говорител и текстописец..... а и малко мозък.....
Аиде вече не си смешен стана агресивен....
Пак обясняваш кой какъв става и какво мисли..
Не плачи, ще вдигнеш кръвно и днес.
Като питаш тъпотии, ще те пързалят.
После, като те изпързалят, се връзваш и се излагаш.
Това е произхода на проблема ти.
Смешен, нагъл и несхватлив - перфектната комбинация за бюрократ.
Мисли си каквото искаш. Явно ти трябват опоненти за общуване и скачаш и се мериш с всеки. Няма как да прецениш "А за останалотоп съм много по навътре от теб.....да знаИш....." Ако имаш обосновани факти- да, но така само с празни приказки и въздух под налягане.
Коментар