If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бате Ви Тони е днес на платформата-то с тия телефони, всеки ден е така. Мисля че е време да стягаме редиците - идва пролет няма ли да обръщаме мача?
Хайде - след 2години спад е време индекса да полети нагоре!!!
Успех на всички!
Всеки изминал ден ни доближава до това време Тони !
Бате Ви Тони е днес на платформата-то с тия телефони, всеки ден е така. Мисля че е време да стягаме редиците - идва пролет няма ли да обръщаме мача?
Хайде - след 2години спад е време индекса да полети нагоре!!!
Успех на всички!
При Арома според теб маджо ли продава..В Хима и ЦКБ си има акции
Подходът е различен.Луканов си ги изкупи от 19ст до 1лв и при покачване на пазара
ще ги продава над 1 лв.Тимаджиите ги свалиха двойно и си ги купуват на килограм.
При АДСИЦ тактиката е друга,но целта е една да се изкупят и после елате пиленца
при батко да ви клати сладко.
Ами те и това ако не правят съвсем ще се "смарангясат" цените ,на запад това го правят за подобряване на показателите и направят фирмите по атрактивни,а при нас да покажат някаква загриженост за инвестициите си!
Ти би ли купувал ако знаеш,че цената ще пада?То май вече и няма кой да продава
като при Арома освен мажо.Гледам,че свободният обем акции по някой позиции
доста е намалял.
Защо тогава мажовците зареждат и мине не мине все някой обявява,че прави
обратно изкупуване на определен процент от акциите си?
Ами те и това ако не правят съвсем ще се "смарангясат" цените ,на запад това го правят за подобряване на показателите и направят фирмите по атрактивни,а при нас да покажат някаква загриженост за инвестициите си!
Абе то мъртвец криза не го лови ама и от гроба не става!Много от влезлите на по високи нива се надяват на ''скока на умрялата котка'' че за последно да излезнат на малко по-високи нива да стопят поне малко загубите преди да се оттеглят.При всяко едно положение такъв продължителен спад евентуално може да бъде последван от още по продължителен и анемичен ръст,може да се окаже прав един анализатор( не си спомням името) дето казваше "че по-младите може и да доживеят по-добри времена на борсата ни,дано не се окаже прав!
Защо тогава мажовците зареждат и мине не мине все някой обявява,че прави
обратно изкупуване на определен процент от акциите си?
Гледай оптимистично. Мъртвец криза не го лови. В общи линии преди година не се притеснявах от спад, защото знаех, че няма да ме хване а от изчезване на пазара. Сега когато е долу горе мъртъв имаме здрава основа на която да градим. Но нали съм безнадежден оптимист, какво друго да очаквам? Икономиката ми прилича на 2003 година а борсата на 2001. Да видим какво ще последва. Аз си въобразявам, че ще възкръсне от мъртвите, но процеса ще е бавен, тоест умерени ръстове на индексите с умерено покачване на ликвидността, като всеки един от двата процеса ще подпомага другия и в общи линии ще стане с времето самоподържащ се процес. Сякаш сме оптимисти защото в противен случай нямаше да участваме на този пазар. Някак си е логически неиздържано да имаш акции до козирката, да си приел ниската ликвидност и същевременно да си песимист, тоест да очакваш влошаване. Това би било някаква шизофрения. Понякога спора е за изказа а не за съдържанието. Различни психологически възприятия на света.
Абе то мъртвец криза не го лови ама и от гроба не става!Много от влезлите на по високи нива се надяват на ''скока на умрялата котка'' че за последно да излезнат на малко по-високи нива да стопят поне малко загубите преди да се оттеглят.При всяко едно положение такъв продължителен спад евентуално може да бъде последван от още по продължителен и анемичен ръст,може да се окаже прав един анализатор( не си спомням името) дето казваше "че по-младите може и да доживеят по-добри времена на борсата ни,дано не се окаже прав!Аз също съм оптимист но бих заменил думичката "умерен" с "незначителен" ръст ,с другото съм съгласен!
Гледай оптимистично. Мъртвец криза не го лови. В общи линии преди година не се притеснявах от спад, защото знаех, че няма да ме хване а от изчезване на пазара. Сега когато е долу горе мъртъв имаме здрава основа на която да градим. Но нали съм безнадежден оптимист, какво друго да очаквам? Икономиката ми прилича на 2003 година а борсата на 2001. Да видим какво ще последва. Аз си въобразявам, че ще възкръсне от мъртвите, но процеса ще е бавен, тоест умерени ръстове на индексите с умерено покачване на ликвидността, като всеки един от двата процеса ще подпомага другия и в общи линии ще стане с времето самоподържащ се процес. Сякаш сме оптимисти защото в противен случай нямаше да участваме на този пазар. Някак си е логически неиздържано да имаш акции до козирката, да си приел ниската ликвидност и същевременно да си песимист, тоест да очакваш влошаване. Това би било някаква шизофрения. Понякога спора е за изказа а не за съдържанието. Различни психологически възприятия на света.
Коментар