If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
егати научната фантастика!! егати продажниците!!! Мене ме изпъдихте, защото не мога да ви търпя .. тиите, а сега на новодошлите и земя безплатно.
Аз като искам да инвестирам, ми казват " е, няма как, пазарни цени трябва да платиш "
Ако това не е 2ен стандарт, здраве му кажи!!!
Та реших в опитистичната тема да постна
абе тези ненормални ли са или се правят на такива умишлено ?????????
млади българи са ги ЗАРЯЗАЛИ да се оправят кой както може особено тези от провинцията....тръгнали на хора извън България да помагат за демографския срив.....ДА ИМ СЕ ИЗПЛЮЯ на политиката!!!!!!!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Супер интересна графика на индексите. Бойкоборисовия тренд няма ли да свърши все пак някога?
Мечка страх, мен не страх си казах днес и мецаните подкарах аз наред.
Абе Играчори - кажете какво става с Батята - вече се притеснияваме за него - да не са го ударили маржин коловете, който не знае - репата са с големи лихви и трябва да се плащат овреме !!! Защото следва заплашителното понятие "маржин колл" Лоша работа - по-добре да я не знаете... !!! ))))))))))))) Аве Батка, - жив ли си още след мечата инвазия, или си подложил канчето да те блъъскат още мечките в натурел ))) Какво стана с виртуалния портфейл ??? Още ли си 150% заемен капитал ?????0? ((((((((((((((((((
"Пусть всегда будет сонце" ... ))))
Недей го пипа човека по болното място.Тия репа на колко хора са изяли главата.
Коментар