Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениете така ги лупкамтоловете да се пукат от яд
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
– Аз мноо се кефим, че в бачкането нема нито един педерас…
– Абе… де да знам… Не съм сигурен…
– Нема педераси бе пич, казвам ти!
– Добре де - ти нема ли да дадеш на некой дупе за 1000 кинта?
– Тоя па, луд ли си?
… – Добре де, а за 10 000 ?
– Бе, не става бе!
– Сега ако ми кажеш, че и за един милион нема да си съгласен некой да те резне, не ти вервам…
– Е… За един милион… Абе, ше си помислим!
– Ето виждаш ли? Инвеститори нема, не, че нема педераси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Кире ,
що си хабиш клавиатурата ..
Важното е че нашите са тук....Химснаб ,асенова крепост ,неохим....скоро и останалите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеДа ти имам портфейла, моя е 5% назад.Мислиш ли, че сме изпили чашата докрай от този Brexit, защото аз си мисля, че това е само началото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЯвно критерите за правене на пари са много различни.Тук някои хора все твърдите, че ги биете , лупкате и правите пари..Интересно как става при тези обороти и индекси..Да не би да сте на някоя друга БФБ
.И как фондовете и чуждите инвеститори са слепи да пропуснат и те да се адаптират и да правят пари
С много уважение пожелавам успех в правенето на пари
Кире ,
що си хабиш клавиатурата ..
Важното е че нашите са тук....Химснаб ,асенова крепост ,неохим....скоро и останалите....
Коментар
-
Явно критерите за правене на пари са много различни.Тук някои хора все твърдите, че ги биете , лупкате и правите пари..Интересно как става при тези обороти и индекси..Да не би да сте на някоя друга БФБ
.И как фондовете и чуждите инвеститори са слепи да пропуснат и те да се адаптират и да правят пари
С много уважение пожелавам успех в правенето на пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеKiro, състоянието на пазара е извън нашият контрол. Следователно трябва да търсим начин да се адаптираме към него а не да се борим с пазара да го променяме. Когато не намерим печеливш начин си заминаваме в търсене на други алтернативи. Тук изобщо не става въпрос за доволство или недоволство. Всеки е свободен да вижда пазара както си иска. Моята гледна точка е такава. Мечките очакваха срив и не се случи. Исках да им кажа защо според мен сбъркаха в очакванията си. Всеки си има стратегия да се адаптира към средата. Примерно при преоценка по последна цена портфейлът ми на БФБ е на плюс 0,7 процента спрямо четвъртък. За мен това е всичко друго но не и пазарен срив. Успех в търговията.Мислиш ли, че сме изпили чашата докрай от този Brexit, защото аз си мисля, че това е само началото.
Коментар
-
Киро, всеки който се е борил с пазара е фалирал. Нямам никакво намерение да направя тази глупост. Работата ни е да правим някакви пари а не да се борим за общественото благо на БФБ. Лично аз одобрявам печалбите, които сме направили да ги ползваме и за някакви обществени каузи в които вярваме, но на пазара сме за да правим пари. Нека не бъркаме благотворитеността с губене на пари на борсата а да харчим печалбите за значими цели.
Коментар
-
4D, Преди да се влезе на Борсата и във форума трябва пак да се прочете приказката за Царят е гол.Ами нашия народ така се адаптира, че повечето време от историята е бил доволен и под иго
.Незнам за какви мечки говориш, но аз не прочетох през тази седмица някой да е прогнозирал спад
.Специално аз писах на няколко пъти веднага след Брекзит, че спад не може да се очаква и пазара е разпродаден, за съжаление това отлага и надеждите за скорошно рали..Сега ми хрумвам, че във форума няма мечки и бикове, а доволни и живеещи в измислен свят главно малки инвеститори- радват се на жълти стотинки и недоволни реалисти, замразили повече пари на БФБ пропускащи ползи..Има и крайно недоволни- фондовете, чуждите инвеститори и малки инвеститори, които даже не искат да пишат..
Те разбира се и нищо не купуват- не виждат смисъл
.
Коментар
-
Вариантите са три. Най-лесният и логичен е да отидеш за риба във времена на неизвестност и несигурност, другият е да се продадеш каквото имаш и да и отидеш за риба с кеша сиМалко нелепо, остава най-трудният вариянат на пук на всичко и на всички да купуваш от тънкия пазар
Те това има шанс да се отплати, щото в такива времена покупките са най-сладки
Коментар
-
Kiro, състоянието на пазара е извън нашият контрол. Следователно трябва да търсим начин да се адаптираме към него а не да се борим с пазара да го променяме. Когато не намерим печеливш начин си заминаваме в търсене на други алтернативи. Тук изобщо не става въпрос за доволство или недоволство. Всеки е свободен да вижда пазара както си иска. Моята гледна точка е такава. Мечките очакваха срив и не се случи. Исках да им кажа защо според мен сбъркаха в очакванията си. Всеки си има стратегия да се адаптира към средата. Примерно при преоценка по последна цена портфейлът ми на БФБ е на плюс 0,7 процента спрямо четвъртък. За мен това е всичко друго но не и пазарен срив. Успех в търговията.
Коментар
Коментар