Първоначално изпратено от Amsterdamm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by White Walker; 10.07.2016, 22:01.
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми сбъдна ми се прогнозата, че лъжите и Софикс няма да стане 1000, както троловете твърдяхте..И то от 2 години..Сега пак прогнозирам, че до края на годината няма да има ръст над 500, а тиКажи или само глупости за бой и лупкане ще пишеш..За мен с този министър и тази политика, нещата са трагични
Ако мине 500 до края на лятото ще му се извиня публично ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕто , че сам си призна.Ами само един трол всеки ден лъже , че печели на борса без оборот и само един трол повтаря като папагал на падащ пазар глупостите си с години..Правилно много хора се усъмниха, че изобщо имаш сделки
.
Кажи сега една сериозна прогноза до нова година- какво покачване очакваш..Или те те е страх от сериозните прогнози
Коментар
-
Ами сбъдна ми се прогнозата, че лъжите и Софикс няма да стане 1000, както троловете твърдяхте..И то от 2 години..Сега пак прогнозирам, че до края на годината няма да има ръст над 500, а тиКажи или само глупости за бой и лупкане ще пишеш..За мен с този министър и тази политика, нещата са трагични
Коментар
-
Ето , че сам си призна.Ами само един трол всеки ден лъже , че печели на борса без оборот и само един трол повтаря като папагал на падащ пазар глупостите си с години..Правилно много хора се усъмниха, че изобщо имаш сделки
.
Кажи сега една сериозна прогноза до нова година- какво покачване очакваш..Или те те е страх от сериозните прогнози
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВъв всички анализи трола си е трол- лъже и троли глупости, за които не носи отговорност.
аз мисля, че има и по-големи тролове от мен, ама няма да им казвам имената, че ще се обидят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСофикс ,индекса не е в консолидация а в реанимация и ако не го разбираш вече две години , време ме да си поемеш отговорността си за лъжите който всеки ден ни затрупваш новобранците....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениечисто технически нещата не изглеждат чак толкова зле
някои хора доста упорито ревяха из форума, че Софикс ще падне под 400 та даже и под 350 пункта, но това не се случи
както е видно на графиката в момента индекса е в консолидация, което явно не се харесва на доста от мечо настроените участници на пазара
Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Наздраве!.
Коментар
-
чисто технически нещата не изглеждат чак толкова зле
някои хора доста упорито ревяха из форума, че Софикс ще падне под 400 та даже и под 350 пункта, но това не се случи
както е видно на графиката в момента индекса е в консолидация, което явно не се харесва на доста от мечо настроените участници на пазара
Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТрябва ни история за успех до края на годината!!!
Ако излязат вестниците с едни 20% ръст за годината и ще влязат повече депозитари. Много важно ще е Хим и свързани да удържи напъна и да скочи до края на годината (17% тежест в Софикс) а Софарма (15% тежест) да изкара някакво подобрение спрямо първото тримесечие.
Да не говорим че и доходността на всички фондове е под всякаква критика и навън няма много възможности за правене на пари от дълги позиции.
Коментар
Коментар