If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не бе . той ташака питаше за ТРУДОВАТА бОРСА в чикаго . днес била затворена . а таман щял да търси работа кът тиражия в чикаго . да ъпгрейдне малко . стига е мил тирове
Не само, че работеше, ами има покачване на индекса Софикс и при някои акции Съдейки по злобата Ви предполагам, че вашите акции са останали в страни от това движение
Много лошо нещо е да си трол! Пет пъти ще цитира едно и също мнение само и само да дразни някого. Ама аз се чудя на модераторите защо не ви напраскат бановете и да си почине малко форума от вас.
Много лошо нещо е да си трол! Пет пъти ще цитира едно и също мнение само и само да дразни някого. Ама аз се чудя на модераторите защо не ви напраскат бановете и да си почине малко форума от вас.
Как се обърнаха нещата.
Кръговрат!
Който остават в отбора на мечките, слага каска.
Та пак да попитам за каската , ....
В момента се чудя имам ли интернет , платфортата ми зачекна или нема сделки....
Ти какво мислиш по въпроса за каските....
Я да ми кажеш къде да сложа каска.....
тези който скачат най много после ще падат най много ако спре ралито.....борсова мъдрост....
Оборотчето се държи на предполагам на предварителни сделки в Фиб и ХИМ на нива 2,30 и 1,25 ....
тези който скачат най много после ще падат най много ако спре ралито.....борсова мъдрост....
Оборотчето се държи на предполагам на предварителни сделки в Фиб и ХИМ на нива 2,30 и 1,25 ....
Как се обърнаха нещата.
Кръговрат!
Който остават в отбора на мечките, слага каска.
Това е форум, в който всеки сам избира кое мнение да чете и кое да прескача. Аз също много от форумците не ги взимам на сериозно. Предполагам, че и мен много хора не ме взимат на сериозно, но това са нормални неща.
Коментар