Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнение.... какво ще стане ако не изберем г-жа Цачева и настане паника и ужас.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеАми с такива скапани избори: първо у нас че не спечелихме от раз с г-жа Цачева, после днес и в щатите, какво добро да чакаме.
Дано в неделя народа да му дойде ума и да му се каже че може да загубим стабилитета. Всички свикнахме на доброто, на стабилитет и сигурност за нас, сега да видят хората какво ще стане ако не изберем г-жа Цачева и настане паника и ужас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеАми с такива скапани избори: първо у нас че не спечелихме от раз с г-жа Цачева, после днес и в щатите, какво добро да чакаме.
Дано в неделя народа да му дойде ума и да му се каже че може да загубим стабилитета. Всички свикнахме на доброто, на стабилитет и сигурност за нас, сега да видят хората какво ще стане ако не изберем г-жа Цачева и настане паника и ужас.:ужас
Коментар
-
Ами с такива скапани избори: първо у нас че не спечелихме от раз с г-жа Цачева, после днес и в щатите, какво добро да чакаме.
Дано в неделя народа да му дойде ума и да му се каже че може да загубим стабилитета. Всички свикнахме на доброто, на стабилитет и сигурност за нас, сега да видят хората какво ще стане ако не изберем г-жа Цачева и настане паника и ужас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВсички продали преди няколко дни и седмици така виждат нещата
Това е вчерашния ми цитат, а кешът ми вече е 0
"До преди 2 дни кешът ми бе 7-8%, от днес вече е 20%. Ще се радвам, ако с това темпо се освободя и от останалите 80% акции, но се съмнявам. По-скоро вярвам, че тези 20% кеш отново няма да ми стигнат да напазаря всичко на по-"тънки" цени, ....."Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеОсобено за колегите които инвестират на чуждите борсиКато гледам премаркета вече са 5% надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеизглежда аз съм единствения който смята Тръмп за позитивен фактор, както за нашата икономика, така и за Европа като цяло.. като гледам борсата как е почервеняла..
А инвеститорите са стадо, трябва им само водеща овца и ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Повече трябва да те притеснява кеша в софикс фонда....
......и сега слуховете говорят че имат проблеми с изплащането на тези дребни суми....
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Ти там ли беше?
Коментар
-
Те купуваха от ПФ /менкаха акции в кеш който си стоеше в пф за определено количество акции / но до основните пакети имаше дребни и сега слуховете говорят че имат проблеми с изплащането на тези дребни суми....
Не е препоръка....Last edited by realista; 09.11.2016, 15:51.
Коментар
-
Те купуваха от ПФ /менкаха акции в кеш който си стоеше в пф за определено количество акции / но до основните пакети имаше дребни и сега слуховете говорят че имат проблеми с изплащането на тези дребни суми....
Не е препоръка....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар