If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нормално е ще изплуват и други мечки не им държат бушоните да ! На бичи пазар да нямаш акции наистина е тъпо ! Как беше биковите бягат а мецаните вият. Много ми е гот хехехехехе .
Добре, от кога тренда е бичи имаш ли представа или ползваш, едни понятия дето не си се замислял какво значат!???
И от къде разбра, че излязли мечки, че и бушоните им, че нямал ли били акции!! Това не са факти, а измислици!!! Защо се случва, все така!!???
Нормално е ще изплуват и други мечки не им държат бушоните да ! На бичи пазар да нямаш акции наистина е тъпо ! Как беше биковите бягат а мецаните вият. Много ми е гот хехехехехе .
ДА СЪМ МУ ОБЯСНЯВАЛ, ЗАЩО СЕГА ПРИ ГЕРБ ИМАТЕ РЪСТ, ОЩЕ НЕ СА ДОШЛИ ДРУГИТЕ, КАТО НЕГО, АМИ КРАТЪК ЩЕ ДА Е !!
ДРУГИТЕ ДОЙДОХА, ЗА 1 ГОДИНА НИ ВЪРНАХА 10 ГОДИНИ НАЗАД!!!!???
абсолютно прав си
фалита на КТБ който ни го докара пеевски, орешарски, цацаров и искрOFF ни постави 2 години в положение "партер"
да, АЗ АКО СЪМ НЯМАЛ, АКЦИИ, ТЕ БИЛИ ИМАЛИ И НЕ ГИ БИЛО ИНТЕРЕСУВАЛО!!! А ЗА "Г-Н ОРЕШАРСКИ" НИ КАЖИ ????
ДА СЪМ МУ ОБЯСНЯВАЛ, ЗАЩО СЕГА ПРИ ГЕРБ ИМАТЕ РЪСТ, ОЩЕ НЕ СА ДОШЛИ ДРУГИТЕ, КАТО НЕГО, АМИ КРАТЪК ЩЕ ДА Е !!
ДРУГИТЕ ДОЙДОХА, ЗА 1 ГОДИНА НИ ВЪРНАХА 10 ГОДИНИ НАЗАД!!!!???
СМЕШНА ЛОГИКА Е ТОВА !! КАК ДА НАСТИГНЕМ ДРУГИТЕ ПАЗАРИ, КАТО НИЕ НЕ СЕ ЧЕРЕШАРИМ, А СМЕ ПЪЛНИ С МУТРИ НА ТАЗИ БОРСА, КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ТЕБ, МАЖО-МУТРАТА, НИКОГА НЯМА ДА ГО ИНТЕРЕСУВА !! И НИКОЙ НЯМА ДА ГО НАКАРА ДА СЕ ДЪРЖИ ПО ДРУГ НАЧИН!!! ???
това не ти ли стана, ясно, ами ЩЕ МИ ГОВОРИШ, ВСЕ ЕДНО ГОВОРЯ С МАЛКО ДЕТЕНЦЕ!!
Е какво да ти каже за Орешарски,даже и той е по-добра възможност от безмозъчния Тиквун и черешатчето
значи, така аз да следвам, добрия тон, А ТИЯ КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ, ТОВА ДОБЪР ТОН ЛИ Е???? КАКВО МУ КАЗАХ НА ТОЯ, ЧЕ МИ ГОВОРИ ТАКА, МОДЕРАТОРА, КАК Е ?????
преди 2 години и половина беше 620 пункта ................... не е трудно да провериш, но форума е за това ->>> винаги може да ти помогне
нещо друго има ли с което да ти помогнем?
1912 преди две години ли започна тоя рейндж????? И за това ли да ти помагам????? И колко години продължава движението настрани, което не характерно за борси на акции!???
Коментар