Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Нали знаеш, че в Бг всички си падаме малко браТчеди, та и при мен се случи случайно запознаване с информация през много ръце. Оказа се, че той е някакъв роднина на приятели, но поради разминаване на поколенията контактът бил по-скоро повърхностен. И така, в един неформален разговор ми беше обърнато внимание (случката е преди първото бб правителство), че герб събира много силен икономически екип и специално да обърна внимание на едно младо момче - В. Горанов, момче за чудо и приказ, както се казва. Погледнах леко снизходително, че до този момент герб показваха само Ст. Мавродиев, за когото се въздържам да давам оценки.
Да, определено бяха интересни персонажи и Горанов и Дянков, който се появи малко по-късно, всеки по свой начин носеше нещо ново. Горанов - представително и възпитано момче, което се отнася с уважение към събеседниците и говори като експерт, макар и по-скоро в популярен стил. Беше симпатичен, дори в непохватния си опит да общува с камерите.
Към онзи момент (2009 г. вероятно) той е бил около 30 -годишен и в следващия период от 8-9 години се превърна в едно нагледно доказателство, какво прави властта с хората.
Онези неща, които ти предложих за четене по-долу, можеш директно да ги забравиш. В края на крайщата когато упражняваш власт и правиш политика, предполага се, че трябва да можеш да виеш като вълците в гората.
Около историята с новия държавен дълг и особено пък с напъна относно опитите за прехвърляне на партиди в НОИ започнах да забелязвам чертите на един нов човек, които открито си позволяваше да говори неща, кои подсказваха, че по смущаващ начин не уважава аудиторията.
Цялата бюджетна дейност на герб за мен е скучна, безидейна, с някои съмнителни мотиви. Е, хайда да приемем, че просто там цялата им партия не може да излезе изпод тежката сянка на БХ.
Но, нека не се разпростираме
Коментар