If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами да зависим , ама засега нещо нищо не прави за БФБ..Ти защо си толкова доволен от него..Какво е направил за тебе..Сигурен съм , че всички негови служители са много доволни..За съжаление аз не съм от тях..И каква фалшива новина съм ти дал..Може ли да я посочиш..Да не би да е , че не сме доволни 9 години от БФБ..
Лека вечер..Аз не разбирам защо се сърдиш нали само даваме мнения и не сме се нападали лично..Тъкмо се зарадвах, че просто сме разменяли мнения и ти се разсърди..Моля за извинение, без да искам ..
Абе ти да не си Самият Черешко, ако е така се извинявам за причинените лоши емоции, но и ние ги имаме вече 9 години на БФБ..
Дадох пример за Велчев само за БФБ и ръста, но понеже се распростираш..Не е важно колко евтино си теглил дълг, а за какво го ползваш..Засега е непрозрачно, а и изобщо да се хвалиш с взимането на 16 милиарда и удвояването на дълга е неуместно..Що се отнася до оценката на Черешаря за БФБ е -5, а за икономиката дано не се наложи след време да му дадат оценка от прокуратурата..Той е един от най- зависимите от олигарсите министри в новата история..Дано се измъкне, защото все някога палачинката ще се завърти и ще са нужни изкупителни жертви..Не може без хляб и зрелища..Можеш да не ми отговаряш, разбирам , че ти е шеф и си зависим от него..
Киро, не ми е шеф, а като финансов министър всички сме зависими от него. Съжалявам да го кажа, но и ти влизаш в списъка ми на фейк нюз. Лека вечер!
Дадох пример за Велчев само за БФБ и ръста, но понеже се распростираш..Не е важно колко евтино си теглил дълг, а за какво го ползваш..Засега е непрозрачно, а и изобщо да се хвалиш с взимането на 16 милиарда и удвояването на дълга е неуместно..Що се отнася до оценката на Черешаря за БФБ е -5, а за икономиката дано не се наложи след време да му дадат оценка от прокуратурата..Той е един от най- зависимите от олигарсите министри в новата история..Знаеш ли колко грешки на Черешко могат да са повод за обвинения, аз не знам..Дано се измъкне, защото все някога палачинката ще се завърти и ще са нужни изкупителни жертви..Не може без хляб и зрелища..Можеш да не ми отговаряш, разбирам , че ти е шеф и си зависим от него..
По уместно е сравнението на Горанов- Черешко с Милен Велчев- за мен успешен министър довел до развитие на Борсата..След 9г. не управляващите , а един фонд с история от една година ще представя БФБ и компаниите в Лондон..Ти помниш ли М.Велчев, помниш ли как се държеше той към БФБ и какво правеше..
Това го бях пропуснал. Времето ще ги оцени, но има един много интересен момент. Превалутирането на дълга от страна на Милен Велчев и тегленето на дълг от страна на Влади Горанов.
Ще кажеш никой не може да прогнозира валутните курсове и сделката на Милен Велчев е ок защото приходите ни са в евро и е рисково да имаме доларови задължения, но след сделката като гледах какво се е случило може да се каже, че яко се прецакахме. За мен човек от такъв калибър да вземе такова решение... лесно е да го кажа от сегашния момент и за времето си сигурно е изглеждало правилното решение, но историята не прощава и за мен той остава посредствен финансов министър. Не го знам с какви пари построи хотели по морето...
Какво направи Влади Горанов? Успя да изтегли дълг при изключително ниски лихви и към настоящия момент сделката му изглежда повече от успешна. Успя да направи балансиран бюджет в изключително трудна ситуация и според мен в пъти по-добър министър от Велчев. Мисля си, че си осигури място в новата история на България. Жив и здрав да е и да продължава в същия дух!
Замислих се наистина колко е нормално да е този период. С теб се запознахме на общото събрание на Софарма, нали? Ще се съгласиш ли с мен, че Огнян Донев е способен предприемач за да погледнем как се спрявя той в подобна ситуация от по-малък калибър?
според мен не му беше много лесно, няма да вадя публикации да ти припомням, може да го попиташ как вижда той тоя период
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Ами ние пак се върнахме в изходно положение..Защо да си мием ръцете, като пак ще се измърсят..Да си крадем със Шиши, а какво ни интересуват, инвеститорите и БФБ..Стабилна държава- стабилна мизерия ..Да не изпускаме първите места по бедност и корупция в ЕС..
Лека вечер- да си жив и здрав..
Защото никой не се е родил безгрешен и трябва да се учим от грешките си. Лека Кире, живи и здрави!
Монти, нека да гризат кокалите на България..Нямаше нужда от подкрепа, те самите знаят истината, но нали са на служба..Трябва да бранят Черешко и Шиши...Не виждаш ли аргументите им , че всичко било много добре и щяло да стане добре..Ами далаверката им върви..
Ами ние пак се върнахме в изходно положение..Защо да си мием ръцете, като пак ще се измърсят..Да си крадем със Шиши, а какво ни интересуват, инвеститорите и БФБ..Стабилна държава- стабилна мизерия ..Да не изпускаме първите места по бедност и корупция в ЕС..
Лека вечер- да си жив и здрав..
Не те подкрепих досега ,защото няма нужда ,фактите и софикс говорят по добре от мен.....
Е може да бях активирал герб дружинката ,но тя сега е в заслужена почивка....
Разделят своя паИ....
1,Защото предишният скок на БФБ беше инициран от чуждите инвеститори..Те са атестат за нивото на иконимиката и доверието в нея..Дойдоха много чужди фондове и банки..
2,Колко от Банките са българси сега и защо не инвестират на БФБ , както 2007г.
3,След като има пари и Правителството работи добре 9години, а Горанов е отличен министър, да не забравяме и Дянков , защо тези пари не идват на Борсата..Да не би да не вярват в Правителството и министъра, а преди идваха..
Веднъж се опариха чуждите инвеститори скоро няма да дойдат ,защо да се занимават с нашата държава и борса ,щом родните банки и ПФ не инвестират на БФБ защо да го правят чужди инвеститори ток повечето банки и ПФ имат горещи картофи от 2008 и още им топлят задниците
Наказани няма я погледни съседна Румъния виж им борсата и сравни с Бг да не говорим за политиците в затвора а тук кво една НУЛА
Коментар