Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПрав си, но наполовина.... Не влиза свеж кеш, не също така и не излиза. За мен второто е по-важно защото в тоя малък клуб на спекуланта паникьори липсват и кратки изсипвания ги праеят "вътрещарите"... Тия където държат хартийките няма да позволят да им ги вземат набедените Жентълмени с бели якички ...
Така, че ситуацията е патова , но .... купувачите са на полусъединител .... докато " държачите" си го местят пт левия в десния ...
Тук Женталмените са много по малко от колкото си мислиш ,тези с белите якички имат още от горещия картоф и искат го разкарат но няма хора Сериозни и с ръкавици
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Сега като паднат листата може да видиш някой заблуден играч иначе свеж кеш забрави
Така, че ситуацията е патова , но .... купувачите са на полусъединител .... докато " държачите" си го местят пт левия в десния ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Лобос, кой ще седне да ти анализира демографската картина в БГ? Ще гледат региона, общите коефициенти на Софикс, макро данните, тренда, и ликвидността.
Истинският ни проблем е ликвидността аз и затова се надявам на корекция която ще вдигне ликвидността. Вътрешно за страната съм съгласен че корупцията, липсата на правосъдие, и демографията са ОГРОМНИ проблеми но тези фактори няма да са решаващи за инвестиции от по няколко милиона евро на БФБ.
То това ги отблъскваLast edited by lobos; 18.10.2017, 21:41.
Коментар
-
Защо мислиш че ЕТФ няма успех на вън ?
Никой няма да инвестира един цент в държава с Отрицателен прираст
Истинският ни проблем е ликвидността аз и затова се надявам на корекция която ще вдигне ликвидността. Вътрешно за страната съм съгласен че корупцията, липсата на правосъдие, и демографията са ОГРОМНИ проблеми но тези фактори няма да са решаващи за инвестиции от по няколко милиона евро на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова е , ... Но тия отвън гледат отдалеч някакъв пушек.. а то ще се окаже , че местни тарикати запалили стърнище ... дребните гризачи ще дадат фира , но ще има обилна паша след време ...
Не всеки ще се възползва от предимството да вижда процесите отблизо . Дано усетите накъде духа вятъра ...
Засега съм hold - защото мисля, че в следващите месеци ще видим сериозен възходящ ипмулс ...
Коментар
-
Никой не ми отговори, кога поемаме председателството на ЕС.Last edited by Три без коз; 18.10.2017, 21:45.
Коментар
-
Защо мислиш че ЕТФ няма успех на вън ?
Не всеки ще се възползва от предимството да вижда процесите отблизо . Дано усетите накъде духа вятъра ...
Засега съм hold - защото мисля, че в следващите месеци ще видим сериозен възходящ ипмулс ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПривет, ако има такава възможност предпочитам да съм на близо .
п.п. едно е да падаш от 1 900, друго е от 660Аз лично не съм виждал липса на бидове по ликвидните акции но НЕ искам и да виждам
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Мисля че сценариите за които писах могат да се осъществят и без чужд инвеститор,с други думи със собствени средства нали това коментираме до сега.А чужденците щом допреди няколко години са били тук ,напълно е възможно отново да дойдат- тогава прираста не се е различавал особено от сегашното положение
Тогава чужденците са очаквали друго от БГ но то не стана ,по скоро Бг ги изненадаха с корупция и квото се сетиш на ли гледаш кво си гласуваха днес за заплатите кво да говорим повече
Коментар
-
Мисля че сценариите за които писах могат да се осъществят и без чужд инвеститор,с други думи със собствени средства нали това коментираме до сега.А чужденците щом допреди няколко години са били тук ,напълно е възможно отново да дойдат тогава прираста не се е различавал особено от сегашното положение
Сега излизат послеедните.....
Първо гърците са хванаха на уловката през 2010 г и не можаха после да излезат ама хич ,сега румънците са го закъсали ,но нови балами освен албанци не виждам на хоризонта да се появят.......
Коментар
-
Виж сега за да дойде чужденец той гледа доста напред може би над 50 години за големи инвестиции и кво вижда тук Прираст ОТРИЦАТЕЛЕН
Корупция колкото искаш ,тогава защо някой голям инвеститор да си слага таралеж в гащите ,може да погледне съседна Румъния и едва ли там ще е по зле от тук
Първото правило за дългосрочна инвестиция от големите банки и инвеститори е Приръста
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Едно и също е .....
Ако се замислиш....и портфеила е еднакъв.....
Коментар
-
Поводи за ръст могат да излязат и други ....примерно едно приемане на България в чакалнята на еврозоната никак няма да е зле за борсата.Четири фонда подкрепиха ЕТФ-а до сега ,какво пречи и други да се включат по нататък.......
Коментар
Коментар