Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Не ми трябват нито компании управлявани от руски олигарси и зависими от изтрещели политици със срамни фамилии, нито компании тровещи природата с изгорели отрови. Нямам нужда нито някой да измисли световен лек срещу рака, нито смешните ти бараки работещи със закъсали цигани и окаяни българи в затруднение и скубещи и тях и акционерите си с разходи за какви ли не бонуси и заплати, с изпълнителна директорка дето е завършила великия университет за даскали на Велико Търново - дето кой кот запише - завършва.
Ако чакаме държавата да бута, това може да се превърне в лош бумеранг и след време тя същата да срине всичко, за това по-добре просто да не се меси.
Ти така и не разбираш, че няма как Шел или олигархични руски пост-комунистически подобия на компании дето си планират развитието и дивидента спрямо желанието на партията, та няма как от тук да удвоят, същото важи и за другите ти "бижута". Когато си горе, следва само пътя надолу. От друга страна достатъчно е СФТРД да оплете Сърбия и продажбите на СФАРМ току виж стават +30-40-50%, Достатъчно е Корадо да пробие в Германия и продажбите(при този бум на имотите там) им ще станат +30-40%. Достатъчно е БРЕФ само да запълни бъдещата сграда на 50-60% и цената му и печалбите ще са други и т.н. и т.н., но целувай чужди дупИта - не ми пречи!
Успех!
п.п.
дано стратегията ти най-накрая е успешна и почнеш да се издържаш от инвестиции ама, уви...
п.п.п. мисля че Графиката на най-препоръчваната от теб БГ инвестиция от 2011г. говори достатъчно ето защо ще замълча
Коментар