IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Пип, Баларев се опитва да забрани новините , а аз си му отговарям за са си беседваме за стабилната държава.. Иначе 10г. неспирни успехи и ръстове на БФБ ..

    Коментар


    • Техниката на пазара ясна, та пак сте я обърнали на политика май....а истината е че който и да е начело - се тая. И по зле даже.
      Свестни алтернативи няма

      Коментар


      • Баларев, никога съм нямал и няма да имам ипотека.. Моли се на БХ и Курнелия да те пишат в листите.. Кълни се в БКП- ГЕРБ - БСП и лапай суджука по комунистически.. И ти ли някой правист като ЦВЦВ или Цачева..И ти ли си от РАБФАК. Ами приемете закон за цензурата да не пречат на господарите ти комунисти да крадат.. Бълнувай за Вожда си по комунистически.. Абе ВИЕ в ГЕРБ нали не сте забравили миналото си в БКП..

        Пиши нещо за големите успехи в управлението, за разцвета на Черешовата Борса и топлата връзка със Шиши..Да не сте следвали заедно..
        Last edited by Kiro; 29.06.2018, 13:46.

        Коментар


        • Споко Кире и преди съм виждал ТНТМ кадри, които искат бързо да забравят миналото си, че и баба си и дедо си. Не се вълнувай, адвокатчето че те сложи у листите, ама пак нема да ти върже. А ако спреш да си плащаш ипотечката, ще разбереш на коя хранилка съм. Бъди бодър, бдителен и дръзновен!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

            Много правилно го е написал . На теб какво не ти харесва !?
            Напротив - харесва ми, но не върши работа! Начин да признаеш, че нямаш по-добро предложение... За съжаление никой засега няма. От години десните се лутаме и търсим новото си политическо представителството, но уви!... Да, това е темата - най-важната - която трябва да дискутираме!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

              Казва се "алтернативата Е", а не "алтернативата е да НЕ". Хронично е, нали?... Ако обаче все още има някаква надежда - кажи, ще помогнем с каквото можем - "не държим гарез", както каза любимият ти премиер
              Много правилно го е написал . На теб какво не ти харесва !?

              Коментар


              • Охооо, Бика бил езиковед и банкярски говори.. А суджук как се пише, а корупция как..Нищо де няма вечни политици, колкото на Вас комунистите да Ви се иска..След време ще смените никовете и хоп в БКП- БСП..И пак ще мразите другомислещите..Ще обичате култа към личността и цензурата.. Ех Комунисти , а с БФБ какво става....
                Last edited by Kiro; 29.06.2018, 11:53.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Ха ха..А вие комунистите сте красиви , лъжливи и много крадливи..От суджука ли е.. Алтернативата е да не управляват комунисти..
                  Казва се "алтернативата Е", а не "алтернативата е да НЕ". Хронично е, нали?... Ако обаче все още има някаква надежда - кажи, ще помогнем с каквото можем - "не държим гарез", както каза любимият ти премиер
                  Last edited by Спящият бик; 29.06.2018, 11:34.

                  Коментар


                  • Ха ха..А вие комунистите сте красиви , лъжливи и много крадливи..От суджука ли е.. Алтернативата е да не управляват комунисти..

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

                      А кой гласува с Каракачанов за огромни пари за т. нар. армия, а с ГЕРБ за Белене. Кой търси само скандали/примерно ЧЕЗ/ за да прикрие политическата си несъстоятелност. От ренегат по-лошо нема. Карай, Белгия би, бара е до морето и е Петък!
                      Баларев, остави го Кирето да си страда, не му нарушавай комфорта... Не е най-големият му проблем туй, а че никога не предлага алтернатива! Само плюене и нищо градивно. Сам ще се съсипе - от злоба! Така че остави го, не влошавай положението му... Ако все още е добре със здравето, сигурно вече е дебел и грозен...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

                        Гореизброените не са големия проблем в момента .
                        А кой гласува с Каракачанов за огромни пари за т. нар. армия, а с ГЕРБ за Белене. Кой търси само скандали/примерно ЧЕЗ/ за да прикрие политическата си несъстоятелност. От ренегат по-лошо нема. Карай, Белгия би, бара е до морето и е Петък!

                        Коментар


                        • Утре премиерът ще представи кандидатурата ни пред лидерите на еврозоната

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

                            Извинявайте другарю Кире, ама как веднъж не постнахте нещо срещу глигана Корнелия или пелтека Карадайъ или златното пръстче или наполеон атанасов или нефелното адвокатче, дето и то беше на хранилката при ББ докато не се окака или срещу Рада дълбоката. Сички тия са в бели носии, само ББ ти е виновен. Стига с опорните точки, поствай си стари вицове. И не съм на държавна работа, ако ще ми отговориш, че съм на хранилката. Лек ден.
                            Гореизброените не са големия проблем в момента .

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              КАК ДА НЕ СИ ОПТИМИСТ И ДА ХВАЛИШ БХ, ШИШИ И ЧЕРЕШКО..

                              http://bulgarianpresidency.eu/the-vi...vs-presidency/
                              The view from Sofia: This was Borissov’s presidency


                              June 28, 2018 By Editors Leave a Comment

                              Гледката от София: Това беше председателството на Борисов, пише Красен Николов.
                              България е малка страна с голяма държавна администрация, която не може да се занимава с повече от едно нещо. През изминалите шест месеца това нещо беше председателството на Съвета на ЕС. Докато властите в София се вълнуваха дали Брюксел ще даде европейска перспектива на Западните Балкани или шофьорите от Източна Европа ще могат да спят спокойно в камионите си по западноевропейските паркинги, реформите в България спряха напълно.
                              Реформата в образованието приключи с леко увеличение на заплатите на учителите. Няма перспектива пред реформата в здравеопазването, освен ресорният министър да бъде сменен отново. За пълния разпад в полицията вече свободно се говори и в управляващата коалиция. За исканата от ЕС, обществото и бизнеса реформа в правосъдието дори не се говори. Държавният енергиен холдинг има милиарди евро дългове, но управляващите решиха да реабилитират скъпите стари енергийни проекти, за да ги използват като аргумент във външнополитическите отношения с Русия, Турция и ЕС.
                              Всички социални системи в държавата са преминали на автопилот във времена, в които нуждата от смелост и лидерство е незаменима. България изпуска последните си шансове да оправи вътрешните си проблеми, докато населението й продължава да намалява, застарява, губи своята компетентност и култура. Така губи и своите шансове за просперитет.
                              Председателството на Съвета на ЕС обаче обърна дневния ред на обществото изцяло навън. След войната в бивша Югославия българското общество бе изпаднало в летаргия по отношение на международните кризи и външните теми много рядко успяваха да развълнуват някого в страната. Бежанската криза преди три години започна да променя това и мнозинството от българите разбраха, че страната им не е изолирана от проблемите в света. Националистическите партии започнаха да печелят достатъчно гласове, за да се позиционират с лекота във властта. Българското председателство довърши този процес благодарение на един човек – премиера Бойко Борисов.
                              Ако нашите читатели все още не са разбрали, Бойко Борисов има една много основна черта в характера – той е страхлив държавник, който иска да изглежда като силен политик. Накратко – Борисов не обича да рискува, но настоява обществото да знае, че последната дума по всякакви проблеми е негова. Поради тази особеност естествената десетгодишна еволюция на Борисов като премиер го доведе до създаването на образа му на „балансьора Борисов“. Той започна да изгражда този образ във вътрешен план преди четири години по време на второто си правителство. Тогава Борисов имаше работа с непредсказуем политически партньор във властта (Реформаторския блок) и медийния магнат Делян Пеевски, който в парламента бе в опозиция, но вестниците и бизнес интресите му бяха в една посока с тези на премиера.
                              Борисов не обича стачки, не обича напрежението, той се опитва да изглажда конфликтите по пътя на най-малкото съпротивление. В същото време концентрира властта в ръцете си и се превърна в незаобиколим фактор във всеки вътрешен конфликт. Това доведе до парализа на всички институции от изпълнителната власт, които се оказаха неспособни да вземат самостоятелни решения, защото бяха научени да очакват санкцията на премиера. Подобно е състоянието и на българския парламент, който се е превърнал в орган, който само узаконява инициативите на правителството.
                              В този контекст настъпи моментът България да поеме председателството на Съвета на ЕС. Борисов използва това за своя личен PR. Неговате цел бе да се превърне в балансьор на отношенията в региона, а ако е възможно, да се покаже и като балансьор на отношенията в Европа. Поне в очите на българите. Така българското председателство на Съвета на ЕС се превърна в негов личен проект.
                              В това отношение Бойко Борисов имаше две прости цели – външна и вътрешна. Във външен план той целеше да убеди Брюксел, че България, управлявана от него, не просто не създава проблеми, а участва в решаването им. Срещу това той се опитва да изтъргува премахването на мониторинга върху намиращата се перманентна криза българска съдебна система, членството в Шенген, а сега и членството в еврозоната. Ако е възможно всичко това да стане без България да изпълни критерии за наличие на върховенство на закона и работещи държавни регулатори. Вътрешната цел на председателството бе Борисов да се позиционира в очите на българите като единствен и неотменим гарант за европейското членство на страната и спокойствието в региона. А българите обичат да им е спокойно.
                              Краят на председателството показва, че Борисов донякъде успя да постигне своите цели преди всичко във вътрешен план. Цената обаче е огромна, защото загърбването на институционалните кризи вътре в страната рано или късно ще експлодира в ръцете на управляващите. И тогава ще има нужда от смелост и лидерство. Все неща, които Борисов все още не е показал.
                              Извинявайте другарю Кире, ама как веднъж не постнахте нещо срещу глигана Корнелия или пелтека Карадайъ или златното пръстче или наполеон атанасов или нефелното адвокатче, дето и то беше на хранилката при ББ докато не се окака или срещу Рада дълбоката. Сички тия са в бели носии, само ББ ти е виновен. Стига с опорните точки, поствай си стари вицове. И не съм на държавна работа, ако ще ми отговориш, че съм на хранилката. Лек ден.

                              Коментар

                              Working...
                              X