If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЛЕЛЕЕЕ..БИЧИ ПАЗАР на БФБ..Може ама в някое друго измерение и не гогато управляват БХ, ШИШИ и ЧЕРЕШОВИ.. И какъв ще да е този импулс..От 600да стасне 620 ли.. Може..можеее
Днес може и да падне по инерция от вчерашното клане при ДАУ,но място за паника няма.Американците имат бича дивиргенция на седмична и дневна и очаквам там да напомпат до края на седмицата или другата.Те обичат да клецат и бикове и крави ,и ако може едновременно още по- добре Още повече БФБ е къде къде под върховете си ,за разлика от техния супер балон.
Също така,вълшебната топка ми казва, че сме близо до импулс нагоре на БФБ.Може да е оттук,може от 550-560 зоната,но сме близо.Дали този импулс ще е края на този мечи пазар обаче ,или само корекция преди нов спад,предстой да разберем.
Днес може и да падне по инерция от вчерашното клане при ДАУ,но място за паника няма.Американците имат бича дивиргенция на седмична и дневна и очаквам там да напомпат до края на седмицата или другата.Те обичат да клецат и бикове и крави ,и ако може едновременно още по- добре Още повече БФБ е къде къде под върховете си ,за разлика от техния супер балон.
Също така,вълшебната топка ми казва, че сме близо до импулс нагоре на БФБ.Може да е оттук,може от 550-560 зоната,но сме близо.Дали този импулс ще е края на този мечи пазар обаче ,или само корекция преди нов спад,предстой да разберем.
Не знам за друго, но днес поне търговията потръгна и оборота се върна, също като онзи ден. Вчера търговията почти я нямаше. Явно до деня си е да има по-добра търговия.
...а няма къси, защото тогава изведнъж ще лъснат задниците на дежурните оплаквачки. Лаладжиите пак ще продължат да досаждат с комплексите си на форума, вместо да продават на късо!
Коментар