След щатите и азиатските пазари, днес и европа е червена ... https://www.marketwatch.com/investin...countrycode=dx
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Тук съм!
Първият въпрос е от Киро :-)
Очаквания за основните български акции 4Q 2018
Пазарен ветропоказател 4Q 2018
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Аз се чудя как може на БФБ да му казвате борса
Толкова е мъдра ,че няма един мъдър инвеститор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСега сигурно голям смях ще падне, но наистина смятам, че към днешна дата, БФБ е доста по-мъдра борса от световните водещи. Оценките за компаниите са ни по-трезви, реакциите са ни по-трезви, а най-вероятно и преценките за ситуациите са такива. Какво е това ден през ден да правят големите мозъци и индекси +3/ -3%?!?! Що за инфантилност е това? Може би сме останали наистина много ограничен брой участници тук, които имаме все пак някакви базисни познания и не търгуваме ден за ден, съответно и емоциите са ни по-малко. Може би фондовете ни са твърде предпазливи след 1997 г. при банките и 2008 при акциите? Това Софикс да се качи или падне с над 3% се случва изключително рядко /даже не си спомням последния път кога е било/, а в щатите ако е под 2% движението не го броя като нещо съществено. Пак казвам - това важи към днешна дата, не говоря за времето, когато Софикс е бил 1800 пункта.
Толкова е мъдра ,че няма един мъдър инвеститор
- 1 like
Коментар
-
Сега сигурно голям смях ще падне, но наистина смятам, че към днешна дата, БФБ е доста по-мъдра борса от световните водещи. Оценките за компаниите са ни по-трезви, реакциите са ни по-трезви, а най-вероятно и преценките за ситуациите са такива. Какво е това ден през ден да правят големите мозъци и индекси +3/ -3%?!?! Що за инфантилност е това? Може би сме останали наистина много ограничен брой участници тук, които имаме все пак някакви базисни познания и не търгуваме ден за ден, съответно и емоциите са ни по-малко. Може би фондовете ни са твърде предпазливи след 1997 г. при банките и 2008 при акциите? Това Софикс да се качи или падне с над 3% се случва изключително рядко /даже не си спомням последния път кога е било/, а в щатите ако е под 2% движението не го броя като нещо съществено. Пак казвам - това важи към днешна дата, не говоря за времето, когато Софикс е бил 1800 пункта.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вече четвърти бичи капан отигравам, дай боже всекиму още такива!!
и аз го отигравам но твойте дружки ми обясняват че са дребни пари......оптимистите едри ли получават...?
Коментар
-
оПървоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вече четвърти бичи капан отигравам, дай боже всекиму още такива!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Същото е смятала и Мария Антоанета........
Това че няколко вкарани в миши капан инвеститори и спекуланти искат да прехвърлят горещия картоФ....
За мен по скоро се организира от време на време Бичи капан.....и към НГ ще има пак....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВолатилността на щатските пазари ще отмине скоро. Идва криза, но не утре, защото нищо значимо още не се е счупило.
По мое мнение, БФБ иска рали и ще го получи
Това че няколко вкарани в миши капан инвеститори и спекуланти искат да прехвърлят горещия картоФ....
За мен по скоро се организира от време на време Бичи капан.....и към НГ ще има пак....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВолатилността на щатските пазари ще отмине скоро. Идва криза, но не утре, защото нищо значимо още не се е счупило.
По мое мнение, БФБ иска рали и ще го получи
ама кой ще вземе горещият картоф? ....... е, това не ми е ясно...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар