Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
още не е дошло това време "всички да се страхуват" ........ още сме доста далеч от този етап .......... има прекалено много раздразнителност във форума
[ATTACH=CONFIG]n3416906[/ATTACH]
дори няма наченки на страх ........... да не говорим изобщо за настъпило отчаяние
доста ще се падат цените явно ........ не е препоръка - нямам акции...! Така, че отчаянието е още далече
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПросто се чудя къде бяхте да се страхувате по време на еуфорията от лятото на 2017 г.? В момента не съм срещнал нито един оптимист за пазара а аз си говоря с много хора. Интересно ми е каква промяна ще констатират анкетите на bigbear. Тази всеобща печал и постоянното надъхване на мечките от страна на Ташунко и Polki ме успокояват, но това си е мое усещане. За разлика от тях аз не давам препоръки. Ще изчакаме някоя друга годинка и ще видим на къде ще са портфейлите ни.
Но разбирам и твоята позиция, по голямата част от пазарът очаква рецесия в САЩ от 2021 тоест вижда в момента корекция подобна на 2015-2016. Аз лично мисля че пазарът може да направи няколко големи движения в този период.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Страх - 1.50
Отчаяние - 1,30
Паника - 1.00
Поражение - 0.70
Така ги виждам аз нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПросто се чудя къде бяхте да се страхувате по време на еуфорията от лятото на 2017 г.? В момента не съм срещнал нито един оптимист за пазара а аз си говоря с много хора. Интересно ми е каква промяна ще констатират анкетите на bigbear. Тази всеобща печал и постоянното надъхване на мечките от страна на Ташунко и Polki ме успокояват, но това си е мое усещане. За разлика от тях аз не давам препоръки. Ще изчакаме някоя друга годинка и ще видим на къде ще са портфейлите ни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Просто се чудя къде бяхте да се страхувате по време на еуфорията от лятото на 2017 г.? В момента не съм срещнал нито един оптимист за пазара а аз си говоря с много хора. Интересно ми е каква промяна ще констатират анкетите на bigbear. Тази всеобща печал и постоянното надъхване на мечките от страна на Ташунко и Polki ме успокояват, но това си е мое усещане. За разлика от тях аз не давам препоръки. Ще изчакаме някоя друга годинка и ще видим на къде ще са портфейлите ни.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Страх - 1.50
Отчаяние - 1,30
Паника - 1.00
Поражение - 0.70
Така ги виждам аз нещата
и все пак, ако алигатора се оттегли от пазара така ги виждам нещата:
Страх - 1,66
Отчаяние - 1,50
Паника - 1,30
Поражение - 1,14fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
още не е дошло това време "всички да се страхуват" ........ още сме доста далеч от този етап .......... има прекалено много раздразнителност във форума
[ATTACH=CONFIG]n3416906[/ATTACH]
дори няма наченки на страх ........... да не говорим изобщо за настъпило отчаяние
доста ще се падат цените явно ........ не е препоръка - нямам акции...
Страх - 1.50
Отчаяние - 1,30
Паника - 1.00
Поражение - 0.70
Така ги виждам аз нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЕ нали за това ти говоря. Страхувай се от еуфорията. Когато всички се страхуват може да си спокоен.
доста ще се падат цените явно ........ не е препоръка - нямам акции...Last edited by polki; 12.12.2018, 06:51.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЕ нали за това ти говоря. Страхувай се от еуфорията. Когато всички се страхуват може да си спокоен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Страха предпазва от загуби.Човек винаги трябва да има доза страх на борсата.Безумният оптимизъм е затрил много съдби и ги е докарал до просешка тояга.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНаличието на страх е позитивна новина. Страхувай се от еуфорията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКолкото и добри новини да има страха витае навсякъде и посоката ще е само надолу.
- 1 like
Коментар
Коментар