Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Бойко Борисов винаги е намирал начин да удари рамо на едрия бизнес. Още когато стана за първи път премиер, той направи забележителен фокус със зала "Арена Армеец" - хем обяви, че реже цената със 17 млн. лева, защото не иска да разхищава обществените пари, хем осигури на строителя "Главболгарстрой" обещаната от кабинета "Станишев" печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОсвен това мечия пазар предхожда и самата рецесия. Освен ако не е от външен на икономиката източник.
За рецесия се замислих 2017, миналата бях убеден че до края на 2018, начало 2019 ще е започнала. С увеличаването на коментарите за рецесия, и с присъединяването на все повече икономически "светила" към това мнение, нещо взе да ми звучи фалшиво.
Та се замислям сега дали може да се размине всичко, или ще е доста по-зле от нагласата за лека рецесия.
към суровините петрол,злато,храни,метали.Не бих се учудил ако цената на златото се изравни с тая на биткойна.
Коментар
-
Освен това мечия пазар предхожда и самата рецесия. Освен ако не е от външен на икономиката източник.
За рецесия се замислих 2017, миналата бях убеден че до края на 2018, начало 2019 ще е започнала. С увеличаването на коментарите за рецесия, и с присъединяването на все повече икономически "светила" към това мнение, нещо взе да ми звучи фалшиво.
Та се замислям сега дали може да се размине всичко, или ще е доста по-зле от нагласата за лека рецесия.
- 1 like
Коментар
-
Pip, рецесия винаги има независимо дали е след или преди спада на пазарите..Досега е нямало случай да не се спази цикличността на кризите..
Биг, стана ми интересно..Може ли ако си ти автора или го познаваш да попиташ какви доказателства има за твърденията си с този краен оптимизъм и ще държи ли на думата си- написаното след 2-3 години..Пак казвам- За мен е необяснимо автор икономист анализатор 17г. опит да пуска такива статии..
Биг, тебе много те уважавам, заради полезността ти за форума и твоята умереност..Може ли , ако ти си автора да се обосновеш за оптимизма си и да го обясниш..Може пък да имаш факти, които ние не знаем..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми може и да няма но може и да има..Процесите се развиват за няколко години..В следващите 2..3 г.е неизбежна..За мен има признаци за начало и те са много.
При бфб дори е още по незадължително спрямо навън.
This is now the 21st Bear Market since 1929. Of the previous 20, only 11 were associated with a recession (55% of the time).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми може и да няма но може и да има..Процесите се развиват за няколко години..В следващите 2..3 г.е неизбежна..За мен има признаци за начало и те са много.
Коментар
-
Би г тук е анонимен форум..Когато съм правил официални коментари и аз съм си писал името..нямам против форума да не е анонимен но малко хора ще застанат с името си зад спама си..Да не си ти въпросния автор..Тези коментари са си за негова сметка..Всичко остава и се помни..За мен е необяснимо това късогледство без да е за платено за пристрастие..
Ти имаш ли обяснение за това му поведение..А пише че имал 17г.опит в журналистиката..Странно нали..Тя и Беновска мисли че е страхотна и прави супер предаване..Даже и ябълки хвърля , а накрая сме на 111 място по свобода на медиите. .
Last edited by Kiro; 06.01.2019, 12:54.
Коментар
Коментар