If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето , че не ти издържат нервите, а и думите не намираш.. Оборвай фактите уважаеми и без обиди, че ще започна и аз..Тук е икономически форум и няма място за емоции- моля давай факти и примери..
Пичове, няма как икономическите новини да са хейт и негативни..Те са или истина или не..Другото е много примитивно- да убиеш вестоносеца на лоши новини..Обсъдете ги тези неща на партийните си събрания..
Освен негативни и лоши има и други новини, но в твоите постове са само лошите....аз поне реагирам на това. Защото съм сигурен, че и ти, както и много други хора, всеки ден освен негативните, четат и много позитивни новини за България. Например: много повече са новите фабрики, които се отварят, или се разширяват съществуващи, отколкото тези, които се затварят....но ти пишеш само за вторите.
По активност на хейтове е № 1.- това ти ли го написа..
Тогава пич обясни какви хейтове пускам аз ..Можеш ли да обориш и докажеш , че това което пускам с официални източници не е истина..Ти какъв си цензур или..
Не съм цензур.... Неправилно съм използвал чуждоезичната думичка, правилното е "по тролене е №1" .
Пичове, няма как икономическите новини да са хейт и негативни..Те са или истина или не..Другото е много примитивно- да убиеш вестоносеца на лоши новини..Обсъдете ги тези неща на партийните си събрания..
По активност на хейтове е № 1.- това ти ли го написа..
Тогава пич обясни какви хейтове пускам аз ..Можеш ли да обориш и докажеш , че това което пускам с официални източници не е истина..Ти какъв си цензур или..
Яяя ти сам се обаждаш..Ти си знаеш какъв си и на кого служиш..По делата им ще ги познаем.. Чакам много положителните новини от независимите, непартийците и нечиновниците.. Сега троловете да започнат да нападат ..
Аз си знам за себе си, да. И етикети на никой не слагам, без да го познавам....за разлика от тебе.
Яяя ти сам се обаждаш..Ти си знаеш какъв си и на кого служиш..По делата им ще ги познаем.. Чакам много положителните новини от независимите, непартийците и нечиновниците.. Сега троловете да започнат да нападат ..
Коментар