If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е то по тази логика и софарма е в дълбока дрямка. Айде да се събуждат, ама не щат.
мисля че г-н Донев хвърли 1млн на този дето се е застопорил на 3,45 и не дърпа нагоре. Прави каквото може човека Ако и моряците освен да претакат зелето(с "онези" акции) раздвижат и ЦКБ и Хим би било друго, но... не искат да пият кафе с акционерите - не им знам плановете.
От 2 години съм тук и съм 24к назад. Как точно го направиха?
Ти добре ли си??
За 2 години си с 24 000 на минус и още киснеш в онова блато наречено бфб? При положение, че наоколо имаше други печеливши варианти? И докога ще ги държиш тези губещи позиции, докато натрупаш 50к загуба, тогава ли ще ги закриеш? Явно имаш голяма вяра в тиквономиката на боко - банкянският идиот.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
нали в съседната тема писа, че си продал стара планина + щерки , а си купил пилета
Само купих пилета. Стара мц и хес ги стискам на загуба. Имам още кеш и в момента вися на ниско за още адванс елана фниб и сфарм имоти. Ако някоя пенсия реши да разтовари предколедно.
справяш се добре ...... за две години софка е 24% назад, а ти за същото време си с 50% по-добре...
затова те питам за % защото може да се ползва бенчмарк и да се сравни ..... иначе като обявиш някакви левове за "загубени" не може да се прецени къде си...
Еми колкото толкова. Гледах само дивидентни да купувам та затова спадът е по малък от Софикс. Само Спидито ми е на яко плюс.
Не съм продал и 1 акция от нищо. Та както казват за печалбата че била виртуална е и загубата за сега е виртуална. Не бързам.
справяш се добре ...... за две години софка е 24% назад, а ти за същото време си с 50% по-добре...
затова те питам за % защото може да се ползва бенчмарк и да се сравни ..... иначе като обявиш някакви левове за "загубени" не може да се прецени къде си...
Коментар