Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Кои са тези вие ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Явно не мислиш че дамата знае србски
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
А вие щото сте най-умните седите в къщи и давате акъл ….. прости шопи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
и аз това си помислих, като му е чула английския...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДали той я е разсмял или тя му се е изсмяла ......?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/...-foruma.436634
Борисов разсмя Иванка Тръмп в Давос, обсъдили форума
Този само да разсмива публиката, за друго не става !
Цитат: "Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме!"
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнение
Боко ли е виновен, че населението е неграмотно и че дава по 300-400 млн. за лотариийни билетчета в магазина, ами хазарните клубове и парите по онлайн залагания като се добавят, ще се окаже, че населението дава по няколко милиарда на година, за да печели от събития с много по-малка вероятност за доходност от инвестиция в БФБ дори
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
С Боку Тиквата начело и неговите калинки - това е положението. Аз съм десен до крайнодесен в разбиранията си, но с тъга признавам, че дори тъпият серГей се справяше много по-добре от Светиня Му, да не говорим пък за крадлив Дедо или Коста Иван, при това без да има огромните пари по еврофондовете, които в момента се изливат у нас, подпомагат растежа и са единственото нещо, което крепи Тиквата от тотален фалит. Това - рибата се вмирисва откъм главата, а главата е Тиква - всякакви други коментари са излишни
Борисов разсмя Иванка Тръмп в Давос, обсъдили форума
Този само да разсмива публиката, за друго не става !
Цитат: "Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме!"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
С Боку Тиквата начело и неговите калинки - това е положението. Аз съм десен до крайнодесен в разбиранията си, но с тъга признавам, че дори тъпият серГей се справяше много по-добре от Светиня Му, да не говорим пък за крадлив Дедо или Коста Иван, при това без да има огромните пари по еврофондовете, които в момента се изливат у нас, подпомагат растежа и са единственото нещо, което крепи Тиквата от тотален фалит. Това - рибата се вмирисва откъм главата, а главата е Тиква - всякакви други коментари са излишни
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЧета какво пишете и си мисля, де да беше само с борсата това... По мое мнение ни се дават добри възможности да бъдем водеща държава на Балканите, а ние не успяваме да се възползваме добре от ситуацията. Друг пример беше Южен поток. Ще се извърши ли транзита на газ? Ще стане. Просто ние нямаме тези облаги и тази роля, която можеше да изиграем. Завода на VW също. И редица други...
Но пък нашите съседи се възползват по-добре и ето Румъния вече се развива по-добре от нас. С Турция даже няма какво да сравняваме.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова е политическо решение..Смятам, че на политиците ни им липсват знания и визия за БФБ..Затова те вместо да я приватизират я национализираха..Тогава много протестирахме и се писа и нищо..А после 11г. застой и пак нищо..
Коментар
-
Чета какво пишете и си мисля, де да беше само с борсата това... По мое мнение ни се дават добри възможности да бъдем водеща държава на Балканите, а ние не успяваме да се възползваме добре от ситуацията. Друг пример беше Южен поток. Ще се извърши ли транзита на газ? Ще стане. Просто ние нямаме тези облаги и тази роля, която можеше да изиграем. Завода на VW също. И редица други...
Но пък нашите съседи се възползват по-добре и ето Румъния вече се развива по-добре от нас. С Турция даже няма какво да сравняваме.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
Коментар