If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В интерес на истината новините ще са само лоши.. повече болни... повече карантини.. повече смъртни случаи.. фалити на фирми.. авиокомпании.. хотели.. атракционни.. заведения.. и каквото се сетите..... Май прасетата ще бъдат жертвани
Хич не е зле оборота днес, 3.5 млн.лв. и то от обикновена търговия, а не от договорени гешефти.
Единствено посоката не е особено благоприятна, но това само показва, че равновесното положение на пазара е в същата посока.
Все ще се намери някой ид..т или портфолио меринджей да издуе позициите в края на сесеята? И какво постига кухата кратуна? Да отворим утре пак 2-3% надолу? Вместо да започнем на чисто и да направим някакъв ръст евентуално. Голяма глупост е това.
Участниците на БФБ нали все се оплакваха, че нямало ликвидност. Ето сега при тези цени има много хубава ликвидност, което показва, че е справедлива цената, а до сега активите са били много набалончени. Така си мисля аз.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Хахахахахаха!!! Вй това чаках ма това бфб.Продадох преди 3 г и сега дойде моя ред да купувам.Четох глупостите на много хора ама къде са сега да ги питам за Софикса 1000? Аматьори !!!
Защо не се спре търговията както се правеше 2008-2009 години като се сриваше?
Никой няма нужда от такива сривове с по 10% като днешния, това не е добре и много репа гърмят едно след друго.
Приеми го като урок днешния ден. Ще ти бъде полезен за в бъдеще ако все още мислиш да бъдеш на БФБ. Но запомни, че днешния ден може да продължи да се повтаря, защото коронавируса не може да се премахне с пари. Той не се казва Лемън Брадърс. Нямам препоръки, защото може да греша.
Коментар