IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тамън щях да те питам ония 100 т твой ли са първите на 1,1.... Онзи ден взимаше на 1,70 ,после 1,60 после обяви на 1,40 край на продажбите та се притесних.....
    как е самочувствието ,гледам репо ни заблуждаваш си взел на 40 стинки ли го взе....щото няма идиот да ти даде по скъпо...

Благойчо ,аз не я разбирам ама ти си карък като ника си.....
    защо си толкова изнервен? ....... припомни си глупостите които твориш тук от 15 год. ли?
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Като окъпани в реката за Йордановден​​​​​​
      добре дошъл на борда
      Благодаря! Аз всъщност не съм напускал кораба. Винаги се навъртам наоколо, но чакам да стане по-интересно. А днес си беше интересно и тук и другаде.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Какво имаш предвид? Интересно ми е да чуя мнението/визията ти.

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Няма да се стабилизира.Този път ще е по-различно.........Целта е по-различна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Големият въпрос е друг!

Сега след като на Запад обещаят и небесата и там пазара в "период" се стабилизира и върне.
          Тук с обеми 1000-5000, връща също да речем и трие тези 10%!

Какво прави средния инвеститор тогава обаче?

Излиза? Или ще се опита да гони на "кучето опашката"?

Не съм виждал куче да си хване опашката, но съм виждал хора да губят пари!
          Няма да се стабилизира.Този път ще е по-различно.........Целта е по-различна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнение
            Пич който и каквото да ти пише ти сам си прецени къде е твойто дъно
            Това е ясно и го пише в учебниците
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнение
              Това на кой го казваш на тия дето си викахме, че ще падне още 5-6 %, а то падаше с 50-60 %, а в други варианти с 500-600%.
              По-долу един новобранец пише, че такова нещо не е виждал и пита къде ще е дъното.

Пич който и каквото да ти пише ти сам си прецени къде е твойто дъно, щото видях много хора как преминаха през цедката и от джип за 500 хил.сега и на трамвай не се качват щото нямат и за билет

"Първоначално аз бях с убеждението, че борсата е най-голямото откритие на света.
              Понастоящем аз още застъпвам тази позиция."
              Андре Костолани.
              Някои хора просто не ги касае борсата, - Спокойно нека си дадат почивка

Коментар

• Моят негативен сценарий е Sofix 400, но може и да съм оптимист не знам. Иначе оттук нататък вече само стискам, не продавам при никакъв спад най-много нещо дребно да преструктурирам.

Коментар

• Това на кой го казваш на тия дето си викахме, че ще падне още 5-6 %, а то падаше с 50-60 %, а в други варианти с 500-600%.
                  По-долу един новобранец пише, че такова нещо не е виждал и пита къде ще е дъното.

Пич който и каквото да ти пише ти сам си прецени къде е твойто дъно, щото видях много хора как преминаха през цедката и от джип за 500 хил.сега и на трамвай не се качват щото нямат и за билет

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Знам, че има 4-5 компании, които паднаха достатъчно за да си купи човек и ако има търпения да изкара сериозни пари. А дали ще паднат с още 5-6% няма кой знае какво значение. Аз не съм гений, който хваща дъната и продава на върховете..... От утре едва ли ще почват рози или шампанско, но със сигурно хладнокръвните ще спечелят а не страхливите. Аз ако имах възможност да си купя днес щях да съм доволен. +/- 5-6% не е от значение .... Та те така те Някои може и да не дочакат Годо....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Е Греъм , ще взема да ти повярвам , лошото тепърва започва....
                    Аз като гледам с банките в Германия ,мисля че Молдовската е направо Стълб на Стабилността .....
                    Ти си хитра лисица....... не вервам да мислиш ,че от утре почват цветя е рози.....ако може малко да коригира за да излеза ....
                    Ако стигне 1,20 ще разкарам всичките Имчета на момента а може и по ниско......
                    Знам, че има 4-5 компании, които паднаха достатъчно за да си купи човек и ако има търпения да изкара сериозни пари. А дали ще паднат с още 5-6% няма кой знае какво значение. Аз не съм гений, който хваща дъната и продава на върховете..... От утре едва ли ще почват рози или шампанско, но със сигурно хладнокръвните ще спечелят а не страхливите. Аз ако имах възможност да си купя днес щях да съм доволен. +/- 5-6% не е от значение .... Та те така те Някои може и да не дочакат Годо....
                    Life won't wait for you.

Коментар

• 54 пункта надолу за 1 ден още 9 такива дни до Sofix 0 Сериозно дайте прогнози къде според Вас ще е дъното! Аз съм от 2г на борсата и съм 24% надолу това надмина вс ми очаквания.. Януари изплувах за момент на 0, но радостта беше кратка..

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Някои чакат за това месеци, години даже а вас ви огря за един ден.Благородно ви завиждам
                        Е Греъм , ще взема да ти повярвам , лошото тепърва започва....
                        Аз като гледам с банките в Германия ,мисля че Молдовската е направо Стълб на Стабилността .....
                        Ти си хитра лисица....... не вервам да мислиш ,че от утре почват цветя е рози.....ако може малко да коригира за да излеза ....
                        Ако стигне 1,20 ще разкарам всичките Имчета на момента а може и по ниско......

Коментар

• Някои чакат за това месеци, години даже а вас ви огря за един ден.Благородно ви завиждам
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Монти аз от много години разправям,че тая игра не е за всеки.Много играчори въобще не усещат пазара.Тая корона вирус само забърза срива но той беше неизбежен.От миналата година им разправям,че американците се свиха ама кой да слуша.Нищо ще преглътнат загубите и като имат работа ще преживяват някак си а за борсата мнозина ще забравят .

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

няма смисъл да ме каниш ...... нали съм бил свидетел на осредняванията ти...

Тамън щях да те питам ония 100 т твой ли са първите на 1,1.... Онзи ден взимаше на 1,70 ,после 1,60 после обяви на 1,40 край на продажбите та се притесних.....
                              как е самочувствието ,гледам репо ни заблуждаваш си взел на 40 стинки ли го взе....щото няма идиот да ти даде по скъпо...

Благойчо ,аз не я разбирам ама ти си карък като ника си.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                                Погром ! Портфейлите се топят като сняг !
                                Ако знаеш как ме кефи тоя срив.Имаше едни дето ми обесняваха как да съм купил артии по на 1.80 цкб и 2.40 хим вместо НИ.Аз обаче продадох 2017 накупих имоти и сега всичките носят много хубав доход.Междувременно бизнеса ми работеше и генерирах още кеш и сега ще купувам евтини артии.

Коментар

Working...
                                X