Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
те са си го написали в писмото защо. Прочети и малко помисли!
Който е бил паникьосан е имал цял уикенд да мисли и да се успокои, айде нема нужда
п.п. като искат да успокоят акционерите си да сложат една поръчка купува за 1млн. акции на 6лв и готовоLast edited by tony1975; 15.03.2020, 18:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Е хайде сега какво ще помогне пък това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Монбат искат да се спрат техните книжа от търговия, от петък. Аз предложиш във форума БФБто да го затворят временно още някъде от вторник или сряда.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Сподели вкратце какво са предложили, за да не ровя,(ако се налага да се повтори - сори че не съм наясно, -имах форумно отсъствие и още не мога да наваксам)
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПубликувах това във моя профил у фейсу ….. за един час …. 0 прегледи
кво да говорим за тая пасмина наречена не знам по какви причини ….народДостатъчно време трепя и у форумо, а не са ме наградили още с кръст за храброст
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеЕл-Ериан: Първо ще стане по-зле преди да се оправят нещата
е то, това го знае вече всяко хлапе
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеМоже ли да се доверим на това?
https://faktor.bg/bg/articles/samo-1...everna-italiya
кво да говорим за тая пасмина наречена не знам по какви причини ….народ
Коментар
-
Ел-Ериан: Първо ще стане по-зле преди да се оправят нещата
http://www.infostock.bg/infostock/co...avyat-neshtata
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Според мен това, което предлагат от Монбат е редно и нужно за цялата борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
подвъпросът ти не е ли: дали борсата трябва изобщо да работи!?
Може би резонен, може би е по-добре да я спрат и да не се занимаваме временно с нея!? И да няма изкушаващи се към мародерство играчори ?! Много въпроси ще се появят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеДа купуваш изгърмели репа по време на карантина, не е ли незаконна спекула? Да видим ще има ли мерки срещу спекулата и на БФБ.
подвъпросът ти не е ли: дали борсата трябва изобщо да работи!?
Може би резонен, може би е по-добре да я спрат и да не се занимаваме временно с нея!? И да няма изкушаващи се към мародерство играчори ?! Много въпроси ще се появят
Коментар
Коментар