If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След кризата казва Дачев, ще последва бързо възстановяване
Космонавта и Черешко май са си плюли в устата...
Аз мисля, че у нас брутният ни вътрешен продукт ще падне максимум до три на сто", смята Красимир Дачев, председател на Съвета на директорите на "Свилоза" АД.
Господин Дачев, живеем в дни на страхове - за живота си, за здравето си, за оцеляването си. Но няма как да не си задаваме и въпроса - какво следва след пандемичната криза? - След пандемичната...
Само от Лотарията и Еврофутбол БГ народ ще забогатее тази година с над 500 милиона. Добавете и още толкова спестени от почивки и пътувания, нафта и излиза, че българина ще се види в пари тая година.
Брей, вчера и днес се отчитат резки скокове нагоре по световните борси. Много добре. Изглежда цялата паника и истерията по медиите е била твърде пресилена, или пък умишлено предизвикана.
Аз съм спокоен. От средата, до края на март, слава Богу, успях да наблъскам всичките ми спестени авоари в инвестиции и сега се чувствам отлично. Остава само да чакам. Търпение, докато пазарите се възстановят до предишните нива и ги задминат. Бай енд холд, това е моята стратегия...
Брей, вчера и днес се отчитат резки скокове нагоре по световните борси. Много добре. Изглежда цялата паника и истерията по медиите е била твърде пресилена, или пък умишлено предизвикана.
Аз съм спокоен. От средата, до края на март, слава Богу, успях да наблъскам всичките ми спестени авоари в инвестиции и сега се чувствам отлично. Остава само да чакам. Търпение, докато пазарите се възстановят до предишните нива и ги задминат. Бай енд холд, това е моята стратегия...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар