If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Слушам днес приели в бюджетна комисия за ДДС и ваучерите за хората на първа линия. Усещам търкане между герпП и ОП дали пък вече няма да хвърлят кърпата.
Пряко свързано е с оптимизма.
Живота и България не свършват с чакалнята и капитала на най най банката. Борса ще има и след това. Днешните цени са такива заради шока от налагането на извънредно положение и неадекватното му прилагане от перманентно неадекватната от десетилетие назад съществуваща власт. С постепенното подобряване на обстановката би трябвало да се насочат към предишните си стойности, които вече бяха отразили неадекватната от десетилетие назад съществуваща власт. Наивно е десет пъти отлагана чакалня да бъде фактор във вземанто на инвестиционни решения. В момента цените не отразяват потенциалното ни влизане там. Присъствието на едно име в българската политика е основната спирачка днес.
4Д, ти от много мислене все грешни прогнози даваш- СОФИКС 1000 кога ще дойде..Твоята достоверност колко процента е..Познавам автора наистина е добър..Твоето партийно мислено го знаем- каквото ти кажат босовете ти това мислиш..Моля дай прогноза за 2020г..щом си велик..
Нека пуска цифри човека. Не можеш да го спреш. Повече цифри - по-малък ефект
Кой съм аз да го спирам. Всеки има свободна воля да прави каквото си иска стига да не пречи на околните. Просто не разбирам тази категоричност за достоверност на прогноза с точност от 0,1 процент. Лично аз не бих си позволил да кажа нещо с такава увереност.
Коментар