If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поздрави и от мен за много добрата новина за визането на България в ERM2. Безспорен успех, някак до последно се съмнявах, че може да се случи, но стана. Най-добрата новина след присъединяването ни към ЕС!
Честито на всички предприемчиви, смели и креативни колеги!
Вярвам че днес е един хубав ден за България и БФБ в частност. Много хора ще го разберат със закъснение, но така е в живота.. винаги има първи и последни!
Наздраве!
Аз излизам да поливам с приятели
Допреди време основните ми притеснеия за БФБ бяха лошите мажоритари и липсата на дивиденти. Отскоро обаче вече проблем номер 1 ми е дали, кога и кого пълното момче и бухалката му от "независимата съдебна система" ще решат да ударят на борсата. А най-лошото е, че не се закачат гнилите ябълки на БФБ, а избирателно несъгласните с тях политически субекти. Това ме накара да се отдръпна за първи път от 9 години. Дано се вразумят малко, че не виждам как може някой друг да ги стресне. Значи не е търговия с влияние министър-председател да спира проверки в частно дружество, но се търси такова в президенството. Цяла България видя злата, пистолет и пари, но се влиза отново там. Онзи ден слушам, че влизали и в потърпевшия от Еврото. Ужас...
Абсолютно си прав!! При такава ситуация няма да държа и вкарам на бфб дори и 1 лев.
Коментар