If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Големите днес хвърчат и летят! Явно ще трябва да почакаме с покупките. Кешът се трупа / тик-так, тик-так/, дано само резултатите на публичните от БФБ се подобрят малко, че са ужасни!
Основен фокус на beamUp lab е поредица от четири стратегически срещи, на които компаниите ще се запознават с всички възможности за финансиране, така че да могат да инвестират гъвкаво и успешно в бизнес идеите си
Според мен липсата на сделки се дължи на простичкия факт, че на БФБ търгуват основно БУДИТЕЛИ....
Щот днес почиват и затова и борсата е умряла...Утре като заседнат на работните си места и вторачат в графиките, ще литнем....
ОПСС, летенето без летателно средства е твърдо падане.
А според мен липсата на сделки е поради факта, че БФБ живо се интересува от резултатите от изборите в САЩ. това е определящо събитие за БФБ и Б-я. Това с ирония разбира се. На БФБ не се търгува, защото най-големите участници са Пенсионните, а те от десетилетие предпочитат да губят пари в чужбина или да се набиват скъпо в компании като Алтерко, Водка Градус и т.н. В същото време са приготивли акции за продажби - чиждаме разпродадоха ПИБ преди месеци, сега ЧЕЗ, ХИМ - имат си пакетчета за натискане на пазара и го правят.
Според мен липсата на сделки се дължи на простичкия факт, че на БФБ търгуват основно БУДИТЕЛИ....
Щот днес почиват и затова и борсата е умряла...Утре като заседнат на работните си места и вторачат в графиките, ще литнем....
ОПСС, летенето без летателно средства е твърдо падане.
Точно така Тони: падащи лични приходи, отпадане на мораториума върху плащане на заемите за ФЛ, по високи плащания по външен дълг, по високи данъци, скрита инфлация и фалити през 2021 г. Какво друго да добавим към вече оформилата се позитивна картинка? А е рано за дъно на икономиките. Тепърва вместо да дълбаем, ще се сринем. Като всички други де.
Коментар