Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеДълга от 5 милиарда преди седмица и нещо беше на ВЪНШНИТЕ ПАЗАРИ! За първи път от 2016. Нашите пенсионни не им е проблема българските ДЦК, а ОВЧЕДУШИЕТО.
https://www.dnevnik.bg/biznes/2020/09/16/4114761_ministerstvoto_na_finansite_obiavi_za_izkl juchitelen/
Не се съмнявам, че Тиквата го е пробутал на пенсионните фондове. Не виждам кой друг глупак би се нашил с 0,38% годишна доходност за 10 години...
16% от вноските на настоящите работещи и бъдещи пенсионери отидоха в джоба на другаря Борисов да си купи изборите.Last edited by Frosty; 28.09.2020, 23:25.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
И стига са се оправдавали, че са били дългосрочни, че тези флуктоации на годишна база нямали значение. Вече са 20 годишни пенсионните, достатъчно дълъг период, имаше и добри и лоши години, но при тяхното представяне това няма значение, защото те се представят винаги лошо, независимо от годините, а и вече трябва да почват да изплащат пенсии на първата кофорта от 2021, не е ли така? Ще изплащат ли нещо или НОИ ще е отново да покрива загубите им?
На кого мислиш, че си е пробутал боклучавите дългове, освен на пенсионните фондове.
Те по закон май бяха длъжни да си държат активите в инструменти с мизерна или почти никаква доходност.
Или казано с други думи - вноските за пенсии на настоящите работещи и бъдещи пенсионери отидоха в джоба на Бойко да си купи изборите, а за тях остава 0,38% годишна доходност за следващите десет години.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
https://www.investor.bg/ad-hoc/502/a...odina--312746/
Олимпиада на 100% догодина!
Всички политици се кълнат, че Юни догодина ще има ваксини за всички, което значи край в Ковид, а за пазарите, че сега трябва да се търгува слуха, а като дойде новината, че свършва Ковид и има ваксини - да се продаде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Ти може и да направиш, както и да не направиш, но ако загубиш е сигурно, че няма да ни се похвалиш нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Нещо си се объркал младеж. Никога не съм бил тираджия в БГ.Бях финансов бос.Минаваха много пари през ръцете ми между 2001 и 2007 г.Много си далеч от истината.Моито родители живеят презадоволено,защото редовно имат преводи от Америка.Виж за твоите не знам как са.Сигурно мизерстват с пенсийките си.В тоя форум само MiSi меце виждал на живо и пак на него ще покажа цялото хистори на трейдването ми и той ше ви каже дали нямам изкарани 18к $ в четвъртък 24 септември.Между другото днес също се очертава игра и може да направя няколко хилки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Разбира се, че съм наясно - когато съм започнал да "играя" на хамериканския пазар, Вожда оше е бил тираджия у наше село. После е избягал и като всеки емигрант много обича да се хвали с измислици, с които да оправдае факта, че е заебал родителите си в "кочината", а думички като "Родина" и т.н. са приказки за наивици.
П.С. Дори и най-елементарна платформа като револют предлага купуване на фракции от акции, като водеща е сумата, която имаш, а не цената на акцията. И то не от вчераА че ги няма на БФБ, е съвсем друга бира...
. Никога не съм бил тираджия в БГ.Бях финансов бос.Минаваха много пари през ръцете ми между 2001 и 2007 г.Много си далеч от истината.Моито родители живеят презадоволено,защото редовно имат преводи от Америка.Виж за твоите не знам как са.Сигурно мизерстват с пенсийките си.В тоя форум само MiSi меце виждал на живо и пак на него ще покажа цялото хистори на трейдването ми и той ше ви каже дали нямам изкарани 18к $ в четвъртък 24 септември.Между другото днес също се очертава игра и може да направя няколко хилки.
- 1 like
Коментар
-
Май Бай Тръмп да бие, и да видим едно рали до Май догодина. Между другото мисля е ясно вече, че Ковид повече няма да има негативно влияние върху икономиките от това което сме видяли, до Юни догодина, когато се очаква вече да има повсеместни ваксини само ще намалява действието си, откоето икономиките ще растат - много или малко, но такъв ще е тренда, което предполага че сега се търгува това, че Ковид си отива Май-Юни догодина. Когато си отиде, хората ще се успокоят, ще решат, че е време за инвестиране на високите тогава цени и ще почне спад тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеБФБ ще се оправи, като Пенсионните спрат с продажбите си на загуба, в това число излизането им от други фондове на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЧестито,след няколко години на див песимизъм днес беше положено началото на див оптимизъм макар и някой още да не са се усетили.Нека да видим къде ще ни закарат бързоходните влакчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Прав е вожда .На вън има инструменти които тук не сме виждали , а и няма да видим. С ливъридж 1к защо да не изкараш 18к?
Даже бях чел някъде че е възможно и деление на акция между няколко лица, което тук е немислимо.
Да. ако си спомняте за Пурко(Господин за един ден) - продайте си нивичката и вземете машина за пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Разбира се, че съм наясно - когато съм започнал да "играя" на хамериканския пазар, Вожда оше е бил тираджия у наше село. После е избягал и като всеки емигрант много обича да се хвали с измислици, с които да оправдае факта, че е заебал родителите си в "кочината", а думички като "Родина" и т.н. са приказки за наивици.
П.С. Дори и най-елементарна платформа като револют предлага купуване на фракции от акции, като водеща е сумата, която имаш, а не цената на акцията. И то не от вчераА че ги няма на БФБ, е съвсем друга бира...
.
Говоря само и единствено за БФБ че Ташунко има право. За другото не зная. Тук мажовците имат такива огромни привилегии (случая с Трейс , Свилоза и други ), че играчи от ранга на ПФ, банки и други големи няма смисъл да стоят на пазара, а Батя дори ги и обвинява вместо самия той да се замисли.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар