И аз мисля че преди изборите трудно ще има сериозно раздвижване на БФБ като цяло.. Ще използвам това време за допълнително структуриране на портфейла и за евентуално нацелване на остриета, които ще направят някакъв възход и преди целия пазар да тръгне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Обратна тяга на БФБ ще има едва април 2021 г. ........ до тогава всичко ще е сякаш, скоро, може, леко мърдане и т.н.
* "Обратна тяга е явление, при което огънят, изпитвайки недостатък на кислород, затихва. След като на мястото попадне свеж въздух обаче (например при отворена врата в помещение), започва мълниеносно взривообразно разширение на огъня."
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПри тези пазари навън и рехавият аск тук сякаш в скоро време може да мръднем леко нагоре. Дано тези дето шортиха където трябва да са покрили навреме късите. Идват доста интересни времена.
* "Обратна тяга е явление, при което огънят, изпитвайки недостатък на кислород, затихва. След като на мястото попадне свеж въздух обаче (например при отворена врата в помещение), започва мълниеносно взривообразно разширение на огъня."Last edited by polki; 08.11.2020, 02:09.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Най добрия вариант за БФБ и за България е Боко Тиквата, Каскета, Сокола и Прасчо мамин златен се изметат час по скоро !
Aбсолютно съгласен,но си мисля ,че едно различно управление от това на меркантилния Тръмп би способствало за подобряване на справедливостта и демократичността по света.
Но постигането на справедливост и възход в България си е грижа на първо място на нас българите !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТръмп/Байдън - някой размишлявал ли е, кой е по-удачен вариант за пазаритена ЦК в ЕС и в частност БФБ(колкото и нищожни да сме)?
Иска ми се Байдън да е по-малкото зло - да видим.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
То при този оборот ... цветовете - без значение
40 хил до момента ... дано не направим нов рекорд
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Те са в пряка зависимост според мен. Ако е синьо, ще е зелено и ако е червено, ще е яко червено навсякъде.
40 хил до момента ... дано не направим нов рекорд
Коментар
-
Първоначално изпратено от ventzi_ds Разгледай мнение
Да ти кажа честно,ще ми се да е 1:0 за зеленото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Затова написах навсякъде.
- 1 like
Коментар