IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искаш да кажеш да сменим каскета с наш каскет

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      На стартовата пътека сме;-
      SOFIX- >> 621
      Пък съставим ли правителство и сменим ли Каскета ще стане the sky is the limit

Коментар

• На стартовата пътека сме;-
        SOFIX- >> 621

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Не всичкия бой наведнъж, да покажем, че сме демократи
          Така де.Дори Ливърпул в последния мач с МЮ спря да играе след 60-тата минута
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            Бой! Удри! Да плачат
            Не всичкия бой наведнъж, да покажем, че сме демократи

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ха-ха-ха, след 12 години тиквата и крадливата му корумпирана партия бяха изритани и от властта, и БФБ-то излетя! Случайност?!
              Прогнозите ми от старите постове, които бях писал отпреди няколко години се сбъднаха.
              Аз в момента не участвам, но пожелавам успех на всички, които имат, и държат експозиции на българския пазар... И със здраве да си харчите печелбите!
              Благодарим, знаем че си искрен ! Успех и на теб !
              Всички се надяваме на едни по добри времена за държавата и за клетата ни борса !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Колкото по-бързо отмием и изпратим в забрава тази корупционна сволоч, толкова по-скоро ще сложим край на 12-те години безвремие, кражби, липса на посока и в БГ и на летаргичната БФБ.
                Ха-ха-ха, след 12 години тиквата и крадливата му корумпирана партия бяха изритани и от властта, и БФБ-то излетя! Случайност?!
                Прогнозите ми от старите постове, които бях писал отпреди няколко години се сбъднаха.
                Аз в момента не участвам, но пожелавам успех на всички, които имат, и държат експозиции на българския пазар... И със здраве да си харчите печелбите!
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Бой! Удри! Да плачат

Коментар

• абе имаше тука един с един сап дето продаваше софка и се правеше на голем трейдър . май си замина тоя заедно със сапа . но сапъ къде му е , имам само едно предположение . хяхяхяхяххяяххяхяях

Коментар

Софикс излетя
                      Ега и амин - една халтура в предпоследно действие и с последно асо в ръкава преди продажбата и на махагона, в качеството си на чиста акция, пролет не прави. А и чакаме зима, чак след това иде пролет
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Софикс излетя

Коментар

• Аз пък съм с фаталния 13 лайк (всъщност много харесавам числото 13 и дори живея в 13 апартамент ) и дозата скептицизъм. Да, и моите очаквания за двамата и льотчика (гласувал съм и за тях, и за него, макар за него с отвращение след зеления сертификат и действията, с които легитимира един от символите на мутрокрацията у нас - Литекс-София) са за позитивни неща, които да изринат Авгиевите обори. НО БФБ и състоянието на страната са колкото свързани, толкова и разделени.

Кои компании очаквате да растат колеги? Как беше - читавите, ерго тези, дето аз ги имам? А кои са читавите, колеги? Чистата акция с премиера днес на майната си, която след 2-3 дни еуфория, ако изобщо я има, ще залезе ли (тя пък много готина, нали, с изкуствено бутане и влзиане в Софикс)? А може би чичанбанк в Молдова, дето се търгува на нива, които отговарят на такива в един доста по-развит пазар? Или пък старопланинските дирижабли на един друг честен частник, дето плаща дивиденти със субсидията от държавата?

Кажете кои компании (читави) чакате да растат, защото аз и в момента виждам, ако не балонирани "читави" активи, то поне достатъчно добре оценени, особено сравнени със западните им аналози. То оптимизмът е хубаво нещо, и аз съм оптимист, ама трябва да почива на нещо различно от бодряшко "ура" и по "пет на нож", че с тях обикновено следва крах, въпреки оптимизма - дано не съм прав и ъъъъъъъъп 2000
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Колкото по-бързо отмием и изпратим в забрава тази корупционна сволоч, толкова по-скоро ще сложим край на 12-те години безвремие, кражби, липса на посока и в БГ и на летаргичната БФБ.
                            Юбилейният десети лайк е от мен

Андрей Райчев, с всичките му кусури, вчера каза нещо интересно и според мен вярно. Той напомни, че народ и управление не са разделени, та са едно и също. Не само от размитането на въпросната сволоч зависи развитието на БФБ, макар че е хубаво, че имаме широк консенсус по този въпрос. Има неща, които зависят и от нас.

Успешна седмица, колеги!

Коментар

Аз мисля, че няма да са месеци, а години.
                              Мисля че ни очаква сценарият от 2005-2006. Тоест биковете са го чакали този момент много години но все пак мисля че добрите компании са с най добри възможности.

Не е препоръка! Всеки да му мисли!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                Следват много силни месеци за биковете !
                                Аз мисля, че няма да са месеци, а години.

Коментар

Working...
                                X