Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by sultan; 15.11.2021, 16:12.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеТова не е вярно. Те казаха, че няма да подкрепят управление с мандат на БСП, всичко останало подлежи на преговори.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПП+БСП ще направят коалиция.ДБ не могат да я подкрепят официално, но ще дадат 5-10 точки за гласуване и ще подкрепят без да са във властта.Би следвало да са 121.Слави ....каквото му кажат.
Коментар
-
Ще направят кабинет, иначе са аут всички и ще останат само тиквата, костя и доган
Надявам се да оставят Рашков министър, защото показа, че има топки да разрие оборите
Какъв само си го вкарахме с костята, като нищо ще е 2-3 сила на следващите избори, перфектен тайминг за него, ще яхне всички кризиLast edited by Yori; 15.11.2021, 14:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз мисля че ще имаме праветилство, но това са само догадки. Времето ще покаже...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И защо мислиш, че Слафчу ще влезе в управлението сега? Очаква се крива зима, а той рече, че квото е нрпавил тогава, това ще направи и сега - играе ва банк. Вероятен модел е правителство на малцинстово, но на кое малцинство? ПП+ДБ, значи БСП не могат да играят? ПП+БСП, значи ДБ не могат да играят? ИТН са контра, Волен 2 е контра, ДПС са за, ама никой не ги ще, БХ не го броим. Аз залагам на служебно правителство и нови избори през април, като ПП ще кажат, че са направили всичко възможно, но не се е получило. Ако си изиграят картите правилно, Слафчу ще е наполовина, БСП ще свали още, ДБ може и да не влязат, Копейкин ще качи още и БХ ще продължи да пада. Така ще имат шанс да вземат едни към 40% (евентуално) и тогава да го мислят напролетПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Би рябвало да стане ПП+ДБ+ИТН ядро. БСП ако се направят на интересни, аз лично съм за управление на малцинството. Пък ако искат от ГЕРБ и ДПС да направят вот на недоверие, да видим кой ще се самоубие като ги подкрепи в това.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А кои ще са до 3? Създаването на коалиция и в момента е доста сложен въпрос. Да видим, нека бъдем оптимистиПътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Най вероятно ще имаме 3+1 управление. Пък дали 1то ще са бсп или итн - не е от голямо значение.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа видим сега дали ще съберат мнозинство, защото наранените его-та са много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа видим сега дали ще съберат мнозинство, защото наранените его-та са много.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
Коментар