If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това ако са койни, химът не знам какво ще е, халвинг на етф върху токени ....
привет балониери. Още ли мислите че индексът ще расте с котвите в него
. Аз мисля, че тръгна по пързалката...първа кота 540 ...
Браво! Истинска мечка си! А не мислиш ли първо да видим годишните отчети или да продаваме безогледно? Кога ще ни утешаваш - преди или след като излезем от пазара? Тук трябва да се пише с оптимизъм, а не обратното.Няколко сесии на корекция за Софикс са с оздравителен характер, за да се отърве от ламтящите за бързи печалби.
пич ...... тия койни ли са световната икономиа та си заревал като .....
това ако са койни, химът не знам какво ще е, халвинг на етф върху токени ....
привет балониери. Още ли мислите че индексът ще расте с котвите в него
. Аз мисля, че тръгна по пързалката...първа кота 540 ...
н план, свързани с пандемията, са отслабнали. Формирането на коалиционното правителство през декември 2021 г. е намалило значително политическата несигурност. Очакванията на рейтинговата агенция за икономическия растеж на България остават благоприятни.
Ама аз на това се надявам - да ми занулят портфейла
Ако "те" не успеят, Фед ще го направи! Няма нужда от сугестия, решили "са", да свият безобразно раздутия баланс, а лихвите ще са само част от инструментариума. На Уолстрийт има цяло котило играчор, които никога не са виждали и си нямат представа какво следва от "свиване на баланса"
... В очакване на камъните падат, кой ще лови падащи ножове?
В скоро време ще има нужда, да слагаме каските
Онзи лилиПУТ явно иска де си играе и нещата загрубяват. Крие децата си, мрази пазарната икономика! Инфлацията е шокираща и се приемат мерки от мразените, но умни хора /ФЕД, ЕЦБ..../! Перфектната буря се очертава, така ми се иска, не че съм я предвидил!
фНимавай какво си пожелаваш.
ще видиш каква перфектна буря си пожелаваш като ти се изпари порфейла
Онзи лилиПУТ явно иска де си играе и нещата загрубяват. Крие децата си, мрази пазарната икономика! Инфлацията е шокираща и се приемат мерки от мразените, но умни хора /ФЕД, ЕЦБ..../! Перфектната буря се очертава, така ми се иска, не че съм я предвидил!
Мисля, че по темата има какво да се разсъждава. Пък и трябва, защото става въпрос за 20 млрд. лв.
Преди 2 години си бях направил труда да проверя част от взаимните/договорните фондове, в които бяха инвестирали някои от пенсионен фонд с българска собственост. Естествено, активите на тези взаимни фондове не бяха публични. Но пък забелазах, че един пенсионен фонд беше инвестирал в 5 различни взаимни, всичките регистрирани на един адрес, близо до Летище София
Ясно е как се инвестират парите ни за втора пенсия.
Второ, колкото и да искат да ни убедят, че борсата ни се раздвижва, единственото по-ново дружество в списъка е Градус (и там вече знаем какви са били мотивите им да излязат на борсата). Изглежда, че фондовете не искат или не могат да инвестират в новата вълна публични дружества. Което ме навява на мисълта, че сами един други си продаваме акции и се надиграваме.
Коментар