Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАйде гледайте и утре задължително пак да ме питате за чертичката
2. Путин яко се прецака с този конфликт, от което има много ползи за БГ според мен, но това е друга тема.
3. Графиката - ти си я показал, който е заредил в ниското- заредилLast edited by tony1975; 31.03.2022, 06:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПалъра се изчерпа нещо ,или парите за тримесичието свършиха)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мдаа, значи поредната грешна прогноза която отива в кофата.. Е, как тогава да ти повярваме за мечката.. шансовете в прогнозите ти, не са на твоя страна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ти vankel ли си? Ако не си значи мнението нее за теб.
Коментар
-
Ми човека явно е сляп! Още преди няколко дни казах, че има пробив. То в този форум е добре да се чете, а не само да се задават въпроси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
ако имаш мен впредвид... мога да ти кажа,че кьорав карти не играе, но все пак си зависи и кой на кой фрейм търгува и какви са му целите все пак. Влизам излизам, знам посоката във времето не се притеснявай, все пак ТА ако го четеш знаеш кога да влезеш кога да излезеш, не е само да купиш и да стоиш да тропаш с крака и да пляскаш с ръце. Успех на всеки в неговата посока и емисия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ми човека явно е сляп! Още преди няколко дни казах, че има пробив. То в този форум е добре да се чете, а не само да се задават въпроси.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Гледаме да видим..
Ама нещо не отговори по-долу на човека дето те пита за чертичката.. Що така неучтиво?
- 1 like
Коментар
-
А мнението ти е сигурен сигнал, че мечката ще те хване неподготвен
Ама нещо не отговори по-долу на човека дето те пита за чертичката.. Що така неучтиво?
- 1 like
Коментар
Коментар