IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Рибарче, за елхата ли искаш да кажеш нещо?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
      Пълни глупости! Как правиш анализ на индекс като ползваш друга графика??? Това е все едно да правя анализ на Софикс като ползвам графика на биткойн
      Още от Атера и Експата се чудеше как стават тея магии,който правя ... тук демонстрирам 2-ра серия ЕУ Стокс 50-Софикс
      Очакваме реакцията на Софикс тази седмица,за да завършим урока.Разбира се ,причината за този пробив може да е и заради на киро биореакторите,но никога няма да разберем със сигурност



      Коментар


      • Принципно съм ОК с казаното от дддд, с тази разлика ,че визията за Украйна е идеализирана - валидна е при отлично проведено възстановяване на страната. Имам предвид - даже и успешен план за реконструкция на страната тип Маршал, ще се срещне с добре организирана корупция и резултата не е съвсем предвидим.

        Коментар


        • Глобализма не може да изчезне, защото разпада му е прекалено голям разход. По-скоро ще видим негова модификация до два големи блока водени от САЩ и Китай, които едновременно си сътрудничат и съперничат. Това няма да има нищо общо със студената война между запада и СССР. Тук наред с конкуренцията имаш и мотив за сътрудничество в името на взаимната печалба. САЩ и Китай не могат да се възприемат като врагове а като конкуренти. Русия преди войната беше регионална свръх сила с глобални мечти. Сега загуби регионалния си статус и се превърна в треторазрядна държава. В зависимост дали ще приеме новото състояния или ще действа агресивно да възстанови регионалната си сила, глобалните мечти са забравени за винаги, я чака различно бъдеще. Опита да възстанови регионалният си статут ще я постави изолирана в ситуацията на Северна Корея. Желанието да се интегрира в света е свързано с това да избере участие в един от двата блока, с подчинен статут и спазвайки установените в тези блокове правила. След нападението на Русия над Украйна и изчезването на така наречената руска сфера на влияние принадлежността на България към западния свят беше утвърдена окончателно.
          Украйна ще се превърне след 30 години в мини регионален лидер около който гравитира Беларус и има значително влияние върху прибалтийските републики и Молдова, но това е регионален а не глобален казус.

          Коментар


          • Нов световен ред, промяна в правилата на играта и край на глобализацията, такава, каквато я познаваме. Това вещае световният политически и бизнес елит, който се събра от 22 до 26 май в швeйцapcĸия ĸypopт Давос за Cвeтoвния иĸoнoмичecĸи фopyм. Над 2500 икономически и политически лидери (поне 50 от

            Коментар


            • Коментар


              • Коментар


                • Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

                  Доверие и още една... дай боже всички като мен и теб да ре инвестират дивидента, ще стане много интересен юли и август... със слабата ликвидност може и към софка 1000 да тръгнем!
                  Доверие добавих около 10т на 6.50 от големия айсберг. Аконпадне до 7 бих взел, но не вярвам.... идва Юни други 2 са....

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

                    Яко ЪП..... аз имам около 5% кеш, но мисля другата седмица и него да вкарам в 2 позиции, след това ще кажа кои са!
                    Доверие и още една... дай боже всички като мен и теб да ре инвестират дивидента, ще стане много интересен юли и август... със слабата ликвидност може и към софка 1000 да тръгнем!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

                      Тонка, никой не е загубил кураж, на сто процента сме в акции ! Сега като почнат да идват и дивидентите и тях ще нагласим
                      Яко ЪП..... аз имам около 5% кеш, но мисля другата седмица и него да вкарам в 2 позиции, след това ще кажа кои са!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Гъсти облаци са надвиснали над борсите...точно в такива дни изведнъж се чува тропот на бичи крачета . Бикове, не губете кураж!!!

                        Тонка, никой не е загубил кураж, на сто процента сме в акции ! Сега като почнат да идват и дивидентите и тях ще нагласим

                        Коментар


                        • С.КАЦАРОВ

                          Въпросът дали да сменим лева с еврото е въпрос на цивилизационен избор, който касае повече децата и внуците, отколкото нашето поколение. Какво искаме за тях Европа или средна Азия? Тези, които искат да сме по-близо до Русия, Казахстан и Туркменистан, отколкото до Франция, Белгия и Нидерландия, трябва да се срамуват от себе си. Най-сигурният начин да запазим суверенитет е да бъдем, колкото може по-близо до Европа, защото най-голямата заплаха за суверенитета ни е от Изток.

                          Коментар


                          • Гъсти облаци са надвиснали над борсите...точно в такива дни изведнъж се чува тропот на бичи крачета . Бикове, не губете кураж!!!

                            Коментар


                            • petrg5s, Щом не си разбрал, че икономиката на САЩ и развитието и е важно за развитието на света, то проблема си е твой..Що се отнася до спама ти там си силен..


                              "Приказките как това би увеличило инфлацията не са верни. Това ще доведе до по-добри инвестиции, по-добри условия по кредити. Ще донесе условия за развитие и растеж", каза Димитров.




                              novini.bg
                              Мартин Димитров: Хората не трябва да се плашат от еврото - Икономика - Новини Бг
                              Novini.bg - Актуалните новини - новините

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Aмериканска компания ще изгради най-големите в света биореактори за производство на изкуствено месо.
                                И какво общо има това с темата ,която е "Оптимизъм на БФБ" още повече тея биореактори ще са в САЩ,изградени от американска компания,ако изобщо тази "оптимистична" новина е вярна

                                И в тая тема яко жълтеникав спам
                                Last edited by petrg5s; 27.05.2022, 19:39.

                                Коментар

                                Working...
                                X